Suggesties en complimenten

Heb je een goed idee voor je klas, je opleiding of voor het hele Nova College? Of ben je ergens super tevreden over? Ook dat horen we graag! Geef je ideeën of complimenten door aan je docent of opleidingsmanager.

Klachten

Natuurlijk willen we jou graag een prettige leeromgeving en een veilig schoolklimaat bieden. We doen onze uiterste best om je zo goed mogelijk op te leiden en te begeleiden. Ondanks onze inspanningen kan het voorkomen dat je ergens ontevreden over bent of dat jou iets dwars zit. In dat geval adviseren we je om altijd eerst in gesprek te gaan met je docent of studieloopbaanbegeleider. Daarnaast is er een vertrouwenspersoon waar je naartoe kunt als je je om welke reden dan ook niet veilig voelt op school. Kom je er met hen niet uit? Ga dan naar de opleidingsmanager. Als je er dan niet uitkomt, kun je je klacht bij de vestigingsdirecteur indienen. Indien dit niet tot een gewenste oplossing leidt, heb je de mogelijkheid om je klacht aan het College van Bestuur voor te leggen. Mocht je er dan nóg niet uitkomen, dan is er een onafhankelijke klachtencommissie waar je terecht kunt. We behandelen alle klachten vertrouwelijk en een klacht heeft nooit invloed op je opleiding. Dat en meer kun je nalezen deze documenten:

Als je er toch nog onduidelijkheden zijn, bespreek dit dan met je studieloopbaanbegeleider. 

Onafhankelijke klachtencommissie Nova College
Postbus 2110
2002 CC  Haarlem
Telefoon: (023) 530 20 00

Commissie van Beroep voor de examens
Postbus 2110
2002 CC  Haarlem
Telefoon: (023) 530 20 00 

Gebruik beeldmateriaal

Op het Nova College willen wij onze (aspirant) studenten, hun ouders, decanen en (toekomstig) stagebedrijven/werkgevers met beeldmateriaal (foto/video) van onze studenten en medewerkers informeren en inspireren. Dat doen wij alleen met de toestemming van de studenten die herkenbaar in beeld komen.
Lees meer over gebruik beeldmateriaal >> 

Wil je iets vragen?