Zit jij nu op de havo, maar merk jij dat je daar niet meer op je plek bent? Denk jij dat mbo voor jou een betere weg naar een mooi beroep of het hbo zou kunnen zijn? Dan kun je met MBO Kickstart in een half jaar ontdekken welke opleiding bij jou past en je alvast goed voorbereiden op een succesvolle start op het mbo.

Met MBO Kickstart ontdek je wie je bent, welke talenten je hebt en waar jouw toekomst ligt. Hoe doe je dat? Je volgt workshops van verschillende opleidingen, gaat op bedrijfsbezoek en je doet zelf onderzoek naar wie je bent en wat je wilt. Ook volg je lessen als Nederlands, Rekenen en Engels en krijg je les in computervaardigheden (bijvoorbeeld Office 365) en mbo-vaardigheden. Zo zorgen wij samen met jou voor een succesvolle overstap van de havo naar het mbo.

Start
29 januari 2024 (je kunt instromen tot 1 april)

Duur
Van eind januari 2024 tot eind juni 2024, 4 tot 5 dagen per week (een volledige schoolweek)

Locaties
Nova Campus Beverwijk, Laurens Baecklaan 23
Nova Campus Haarlemmermeer, Paxlaan 26 (aanmelding gesloten)

Intake en kosten
Nadat jij je hebt aangemeld, krijg je een uitnodiging voor een intakegesprek. In dat gesprek ontdekken we samen met jou of MBO Kickstart bij jou past. Tijdens de intake krijg je ook informatie over jouw inschrijving, eventuele kosten en OV-kaart.

Meer informatie
Beverwijk: Koosje Bolten kbolten@novacollege.nl 
Hoofddorp: Maudy Zoon mzoon@novacollege.nl