Nova College Scheepvaart zoekt voor het Servicebureau per 1 oktober 2020 een

Manager Servicebureau – 1 fte

Nova College Scheepvaart biedt studenten de kans om te groeien in kennis en kunde binnen verschillende maritieme disciplines. Op de vestigingen in IJmuiden, Harlingen en Velsen-Zuid worden reguliere studenten opgeleid voor de Zeevaart en Binnenvaart. Daarnaast ontwikkelt en verzorgt de afdeling contractonderwijs maritieme opleidingen en trainingen voor mensen die werkzaam zijn in de koopvaardij, binnenvaart, off shore, zeilvaart, waterbouw, visserij en brug- en sluiswachters.
Het Servicebureau bestaat uit een front- en een backoffice. De frontoffice is het eerste contactpunt voor vragen van studenten, cursisten, medewerkers en derden aan de balie, via e-mail, telefoon, social media en WhatsApp. In de backoffice doen de medewerkers de mbo administratie en de Nova Contract administratie. Daarnaast zorgt het Servicebureau voor de facilitaire ondersteuning van de vestigingen in IJmuiden, Harlingen en Velsen-Zuid.

Wat ga je doen?
Je bent eindverantwoordelijk voor de gehele serviceorganisatie voor zowel mbo als Nova Contract. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de exploitatie van de studentenhuisvesting op locatie IJmuiden. Je geeft leiding aan de medewerkers en voert de resultaat- en ontwikkelingsgesprekken, je coördineert de werkzaamheden en je stelt duidelijke prioriteiten en bewaakt de voortgang. Daarnaast plan en leid je het teamoverleg, je motiveert en stimuleert om de gestelde doelen te behalen. Je creëert een werkklimaat met ruimte voor open communicatie. Je stelt met je eigen team het jaarplan op, zorgt voor de bijbehorende begroting en je zorgt dat het mbo onderwijs en Nova Contract optimaal ondersteund worden. Je bent gesprekspartner voor de opleidingsmanagers en de directeur.

Wat vragen wij?
Je hebt minimaal hbo werk- en denkniveau en ervaring in een leidinggevende functie. Kennis van het mbo is een pre. Plannen en prioriteiten stellen gaat je goed af en je kunt knopen doorhakken. Je weet hoe je op de juiste wijze medewerkers zorgvuldig feedback kunt geven over gedrag en prestaties en je kunt mensen motiveren en inspireren. Je neemt je verantwoordelijkheden en hebt oog voor verbinding. Je hebt een positieve houding en je bent servicegericht en pragmatisch ingesteld. Uiteraard bezit je goede communicatieve vaardigheden. Belangrijk is dat je achter onze visie en aanpak staat, gericht op de groei en ontwikkeling van onze studenten en cursisten. Ook je eigen groei en ontwikkeling, vakinhoudelijk en persoonlijk - is voor jou vanzelfsprekend.

Wat kun jij van ons verwachten?
Je krijgt bij ons de kans om te groeien als professional en als mens. Wij bieden je een inspirerende werk- en leeromgeving op de vestiging Kanaalstraat 7 te IJmuiden en een plaats in een enthousiast management team, waar we je uitdagen het beste uit jezelf te halen. Natuurlijk ondersteunen we je daarbij. Onze secundaire arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend en het salaris is conform de zwaarte van de functie manager schaal 12 volgens de CAO MBO.

Belangstelling?
De interne en externe sollicitatieprocedure loopt tegelijkertijd. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang. De gesprekken zijn op 19 en 20 augustus 2020. Een assessment behoort tot de procedure.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Arjan Nieuwenhuizen, directeur, (023) 5302900.

Stuur je motivatie en CV voor 14 juli 2020 naar:
Nova College
Liesbeth Börger, HRM
E-mail: werken@novacollege.nl

Vermeld de functie en het vacaturenummer 726 in de onderwerpregel.