Nova College zoekt voor dienst IVT per 1 oktober 2020 een

Managementassistent - 0.5 fte

Dienst IVT zorgt voor de samenhang en afstemming van projecten en/of deelprocessen binnen ICT- en informatiemanagement. Binnen de ontwikkeling van de Novabrede visie op IT-Governance heeft IVT de regie op de ontwikkeling van de informatiefunctie op concernniveau. Je komt terecht in een betrokken en informeel team met een hands-on mentaliteit.

Wat ga je doen?
Je ondersteunt het MT van de afdeling bestaande uit vier managers. Daarbij horen de standaard secretariële werkzaamheden (zoals agendabeheer, correspondentie, administratie, organiseren van vergaderingen en bijeenkomsten) en complexere zaken als projecten ondersteunen en uitvoeren, presentaties en nieuwsbrieven maken, evenementen helpen organiseren. Je zorgt voor de verslaglegging en de verspreiding hiervan en je bewaakt de voortgang. In samenspraak met de managers beheer je de documenten en contracten en signaleer je afloopdata. Je houdt jaartaakformulieren en het jaarrooster bij. Je onderhoudt zowel persoonlijk als telefonisch contact en je bent aanspreekpunt voor medewerkers en externe instanties over secretarieel- administratieve aangelegenheden. Kortom het is een afwisselende functie in een dynamische omgeving die om een enthousiaste aanpakker vraagt.

Wat vragen wij?
Je hebt minimaal mbo-plus werk- en denkniveau. Je hebt relevante werkervaring en vaardigheid in het organiseren, voorbereiden en ondersteunen van vergaderingen en bijeenkomsten. Je bent discreet en klantgericht, en stressbestendig. Je bent digitaal vaardig en je bent vertrouwd met alle MS-Office programma's. Het is een uitdagende functie, iedere dag is anders, maar jij behoudt het overzicht en weet - ook onder tijdsdruk - de juiste prioriteiten te stellen. Dit alles vul je aan met een goede dosis humor en een flexibele instelling. Zowel mondeling als schriftelijk kun jij je goed uitdrukken. Belangrijk is dat je achter onze visie en aanpak staat, gericht op de groei en ontwikkeling van onze studenten Ook je eigen groei en ontwikkeling - vakinhoudelijk en persoonlijk - is voor jou vanzelfsprekend.

Wat kun jij van ons verwachten?
Je krijgt bij ons de kans om te groeien als professional en als mens. Wij bieden je een inspirerende werk- en leeromgeving op onze locatie in Haarlem waar we je uitdagen het beste uit jezelf te halen. Natuurlijk ondersteunen we je daarbij. Onze secundaire arbeidsvoorwaarden zijn goed en het salaris is conform de zwaarte van de functie managementassistent, volgens de CAO MBO.

Belangstelling?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Birgitta Klompenhouwer, manager, bbexten@novacollege.nl 


Mail je motivatie en cv voor 19 augustus 2020 naar:

Nova College
Liesbeth Börger, HRM
E-mail: werken@novacollege.nl 

Vermeld de functie en het vacaturenummer 742 in de onderwerpregel.

Wil je iets vragen?