Nova College Scheepvaart zoekt per de start van het nieuwe schooljaar voor een half jaar een

Instructeur simulator zeevaart - 0,4-1 fte


Nova College Scheepvaart biedt studenten en cursisten de kans om te groeien in kennis en kunde binnen verschillende maritieme disciplines. Op de vestigingen in IJmuiden, Harlingen en Velsen-Zuid leiden we studenten op voor de Zeevaart en Binnenvaart. Daarnaast ontwikkelt en verzorgt de afdeling contractonderwijs maritieme opleidingen en trainingen voor mensen die werken in de koopvaardij, binnenvaart, off shore, zeilvaart, waterbouw, visserij en brug- en sluiswachters.


Wat ga je doen?
Je gaat simulatielessen verzorgen voor onze zeevaartstudenten gedurende een periode van ca 6 maanden. Je instrueert en begeleidt studenten tijdens oefeningen op de zeevaart simulator waarvoor uitgewerkte instructies beschikbaar zijn. Afhankelijk van kennis en ervaring kan je optreden als adviseur bij het ontwikkelen van nieuwe programma's en oefeningen.

Wat vragen wij?
Je hebt kennis van en ervaring met het geven van nautisch simulatie-onderwijs. Je hebt de vaardigheid om deze kennis goed en op creatieve wijze op de studenten over te brengen. Daarnaast heb je affiniteit met onze doelgroep. Belangrijk is dat je achter onze visie en aanpak staat, gericht op de groei en ontwikkeling van onze studenten.

Wat kun jij van ons verwachten?
Wij bieden je een professionele werk- en leeromgeving op onze locaties in IJmuiden en/of Harlingen, met enthousiaste en bevlogen collega's. Arbeidsvoorwaarden ter bespreking vanuit CAO MBO , maar ook is inzet als zzp mogelijk.

Belangstelling?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Patrick Randel, programmamanager, telefoon 06 3832 8228.


Stuur je motivatie en cv naar:
Nova College
Liesbeth Börger, HRM
E-mail: werken@novacollege.nl


Vermeld de functie en het vacaturenummer 737 in de onderwerpregel.