Nova College zoekt voor stafafdeling HRM per direct een

HR adviseur - 0,8-1 fte

die de rol van Business Partner kan invullen.

De stafafdeling Human Resources Management (HRM) wordt gekenmerkt door diversiteit. Vanuit verschillende teams streven we ernaar om onze (interne) klanten zo goed mogelijk te ondersteunen. Dit varieert van het verstrekken van informatie en het geven van weloverwogen adviezen rond formatie, personeelswerving en duurzaamheid tot het formuleren van een modern en efficiënt personeelsbeleid. Wij bedienen een grote onderwijsinstelling met veel mensen en evenveel wensen. Ons strategisch doel is onze studenten en medewerkers als mens te laten groeien. Onze werkprocessen zijn erop gericht om bij te dragen aan een organisatie die haar grenzen voortdurend verkent en verlegt. De speerpunten van HRM komen ondermeer voort uit het Strategisch beleidsplan, de kwaliteitsagenda en CAO en wetgeving.

Wat ga je doen?
Je bent een strategische en kritische gesprekspartner voor het management en directie van één of meer vestigingen of stafafdelingen. Voor de komende periode zal dit het management en directeur van onze Campus op de Zijlweg zijn. Je houdt daarbij de doelstellingen van de organisatie scherp in het vizier.
Met jouw proactieve houding combineer je vanuit de strategische personeelsplanning een lange termijnvisie op organisatieontwikkeling en HR-beleid. Je zorgt ervoor dat het HR-beleid en HR-processen door de organisatie heen consequent worden toegepast en ben je operationeel bezig met de brede HR vraagstukken van je vestiging. Daarnaast ben je betrokken bij diverse HR-thema's, veranderprocessen. Actuele thema's en projecten zijn bijvoorbeeld herinrichting van de HRIT-systemen, leiderschap, duurzame inzetbaarheid en levensfasebewust beleid. Als HR adviseur maak je onderdeel uit van het HR-team en rapporteer je aan de manager HRM. Je fungeert als schakel tussen de business en de experts binnen het HR-team en je weet de (strategische) behoefte van de business te vertalen naar (ontwikkeling van) HR-beleid. Je werkt dus zowel hands on als beleidsmatig.

Wat vragen wij?

  • Je bezit een relevant hbo- of wo-diploma en hebt minimaal vijf jaar werkervaring binnen een HR omgeving
  • Je hebt aantoonbare ervaring met actuele strategische HR-thema's
  • Je bent ervaren met projectmatig werken
  • Je hebt uitstekende analytische vaardigheden
  • Je toont eigenaarschap over je werk
  • Je toont lef bij het geven van zowel gevraagd als ongevraagd advies en kan met overtuigingskracht nieuwe ideeën of werkwijzen, die het belang van de organisatie dienen, voor het voetlicht brengen
  • Je beschikt over uitstekende communicatie- en presentatievaardigheden
  • Je kunt schakelen tussen verschillende niveaus en gesprekspartners
  • Je werkstijl wordt gekenmerkt door een collegiale, inspirerende en integere houding
  • Je levert een constructieve bijdrage aan het de strategische HR agenda en de daaruit voortvloeiende HR projecten

Het is belangrijk dat je achter onze visie en aanpak staat, gericht op de groei en ontwikkeling van onze studenten. Ook je eigen groei en ontwikkeling - vakinhoudelijk en persoonlijk - is voor jou vanzelfsprekend.

Wat kun jij van ons verwachten?
Je krijgt bij ons de kans om te groeien als professional en als mens. Wij bieden je een inspirerende werk- en leeromgeving, waar we je uitdagen het beste uit jezelf te halen. Je krijgt veel ruimte en vrijheid. Natuurlijk ondersteunen we je daarbij. Onze secundaire arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend en het salaris is conform de zwaarte van de functie medewerker beleid en advies ingedeeld in salarisschaal 11.

Belangstelling?
Voor meer informatie over de inhoud van functie kun je contact opnemen per mail met Marco de Korte, manager HRM, mkorte@novacollege.nl 

Telefonisch kun je ons tot 10 augustus bereiken op (023) 530 2029 en vanaf 10 augustus op (023) 530 2155.

Stuur je motivatie en cv voor 24 augustus 2020 naar:


Nova College
Liesbeth Börger, HRM recruitment
e-mail werken@novacollege.nl 

Vermeld de functie en het vacaturenummer 741 in de onderwerpregel.

Geen acquisitie naar aanleiding van deze vacature.

Wil je iets vragen?