​Nova College zoekt voor de Nova Campus Haarlem per augustus 2020

Facilitair medewerker (conciërge) - 0,7–1 fte 

De facilitair medewerkers van het Servicebureau zoals medewerkers Servicepunt, conciërges en beveiligers doen de ondersteunende activiteiten van het onderwijs. Met de teamleider facilitair zorgen zij voor de veiligheid, huisvesting, kwaliteit dienstverlening, inkoop, energiebeheer, arbo, catering en schoonmaak op de vestiging.


Wat ga je doen?

Je bent facilitair medewerker met conciërgetaken. Je zorgt grotendeels zelfstandig voor orde binnen en buiten het gebouw. Hierbij speelt veiligheid een belangrijke rol. Je houdt de vluchtwegen vrij en je treedt op als bedrijfshulpverlener. Je spreekt studenten aan op het correct gebruik van het gebouw en zo nodig op hun gedrag. Ook doe je naast de voorkomende conciërgewerkzaamheden allerlei hand- en spandiensten.


Hoe ziet je dag eruit?

Vandaag begin je met het openen van het gebouw en het oplossen van storingsmeldingen. Je zorgt er ook voor dat aanvragen voor laptops of flipovers correct afgehandeld worden. Terwijl je met je taken bezig bent, constateer je meteen dat er lampen vervangen moeten worden, of dat de wc's een extra schoonmaakronde nodig hebben. Deze meldingen zet jij direct door zodat ze snel opgelost worden. Soms werk je samen met een collega, soms zelfstandig. Gedurende de dag loop je regelmatig je rondes ter inspectie. Je begroet studenten bij binnenkomst, spreekt ze op een positieve manier aan op hun gedrag en helpt ze waar nodig. Zo draag jij bij aan een prettig onderwijsklimaat. Voor een goede overdracht naar collega's verzorg je rapportages en licht jij je leidinggevende in over ontwikkelingen en incidenten. Aan het eind van de dag kijk je met je collega's terug op een dag, waarin jij gezorgd hebt voor de best mogelijke dienstverlening aan de studenten, de opleidingen en bezoekers van onze campus op de Zijlweg.


Wat vragen wij?

Je hebt mbo 3 werk- en denkniveau. Bij voorkeur heb je technische vaardigheden, ervaring met het uitvoeren van klein onderhoud en herstel. Je hebt goede kennis van de Nederlandse taal, je bent hartelijk, gastvrij, communicatief vaardig en je hebt een professionele en servicegerichte instelling. Daarnaast ben je flexibel inzetbaar qua taken en tijden; je bent bereid af en toe 's avonds te werken. Je hebt affiniteit met het onderwijs en onze studenten. Je kunt zelfstandig en in teamverband werken. Belangrijk is dat je achter onze visie en aanpak staat, gericht op de groei en ontwikkeling van onze studenten. Ook je eigen groei en ontwikkeling - vakinhoudelijk en persoonlijk - is voor jou vanzelfsprekend.

 

Wat kun jij van ons verwachten?

Je krijgt bij ons de kans om te groeien als professional en als mens. Wij bieden je een inspirerende werk- en leeromgeving in Haarlem, waar we je uitdagen het beste uit jezelf te halen. Natuurlijk ondersteunen we je daarbij. Onze secundaire arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend en het salaris is volgens de zwaarte van de functie facilitair medewerker volgens de CAO MBO. De gesprekken zijn op 13 en 15 juli 2020.

 

Belangstelling?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Coen van de Linden, teamleider facilitair a.i. telefoon 06-40633866

Stuur je motivatie en cv voor 6 juli 2020 naar:
Nova College
Liesbeth Börger, HRM
E-mail: werken@novacollege.nl

Vermeld de functie en het vacaturenummer 720 B in de onderwerpregel.