​Nova College zoekt voor de opleidingen Zorg en Welzijn in Haarlem per direct

Docenten zorg- en omgangskunde 0,8 - 1,3 fte

De opleidingen Zorg en Welzijn zijn mensgerichte opleidingen. Onze studenten leiden we op tot betrokken en vakkundige collega's binnen de zorgsector. Wij vinden het niet alleen belangrijk dat ze opgeleid worden tot deskundige beroepsbeoefenaren, wij hechten ook veel waarde aan attitudevorming en persoonlijke ontwikkeling.

Wat ga je doen?
Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van de onderwijsactiviteiten voor onder andere de vakken zorgkunde, huishoudkunde, omgangskunde en studieloopbaanbegeleiding voor de opleidingen Verzorgende-IG/ MZ en Helpende Zorg en Welzijn. Dit houdt in dat je de lessen voorbereidt en de lessen verzorgt, afgestemd op de leerbehoeftes van de studenten en op hun toekomstige praktijk. Je zorgt voor een goede sfeer en werkklimaat in de klas en je draagt jouw professionele kennis en vaardigheden over op onze studenten. Daarbij staat een positieve benadering van de studenten centraal. Je beoordeelt de opdrachten van de studenten, je beheert de onderwijsruimtes en -middelen, administreert de opleidingsvoortgang en andere relevante informatie en je hebt regelmatig werkoverleg met je collega's.

Wat vragen wij?
Je hebt minimaal hbo werk- en denkniveau en je bent lesbevoegd óf je bent bereid deze bevoegdheid te behalen en je hebt bij voorkeur een achtergrond in de zorgsector. Het is van belang dat je in staat bent om met plezier en enthousiasme jouw kennis en jouw praktijkervaringen op inspirerende wijze op onze studenten over te brengen. Affiniteit met onze doelgroep is dan ook essentieel. Je bezit goede sociale en communicatieve vaardigheden, je bent bekend met de gangbare software programma's en je kunt prima zelfstandig en in teamverband werken. Belangrijk is dat je achter onze visie en aanpak staat, gericht op de groei en ontwikkeling van onze studenten. Ook je eigen groei en ontwikkeling - didactisch, vakinhoudelijk en persoonlijk – is voor jou vanzelfsprekend.

Wat kun jij van ons verwachten?
Je krijgt bij ons de kans om te groeien als professional en als mens. Wij bieden je een inspirerende werk- en leeromgeving in het nieuwe Care gebouw op Campus in Haarlem, waar we je uitdagen het beste uit jezelf te halen. Natuurlijk ondersteunen we je daarbij. Onze secundaire arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend en het salaris is conform de zwaarte van de functie docent volgens de CAO MBO.

Belangstelling?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marielle Hermsen, opleidingsmanager, mail: mhermsen@novacollege.nl 

Stuur je motivatie en cv voor 21 augustus 2020 naar:

Nova College
Liesbeth Börger, HRM

E-mail: werken@novacollege.nl 

Vermeld de functie en het vacaturenummer 748 in de onderwerpregel.