​Nova College zoekt voor de opleidingen Zorg en Welzijn in Haarlem per 1 september 2020 een

Docent verpleegkunde - 1 fte

Bij de opleiding Verpleegkunde leiden wij studenten op tot zelfstandige, betrokken en deskundige beroepsbeoefenaars binnen de zorgsector. Wij vinden het niet alleen belangrijk dat de studenten opgeleid worden tot deskundige beroepsbeoefenaren, wij hechten ook veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling. Ons team bestaat uit betrokken docenten die verbonden zijn met het werkveld en die hun kennis en ervaring op boeiende wijze weten te vertalen naar de student. 

 

Wat ga je doen?

Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van de onderwijsactiviteiten voor het vak verpleegkunde, waarbij je zowel theoretische lessen als verpleegtechnische vaardigheden voor de opleiding Verpleegkunde niveau 4 geeft. Dit houdt in dat je de lessen voorbereidt en de lessen verzorgt, afgestemd op de leerbehoeftes van de studenten en op hun toekomstige praktijk. Je zorgt voor een goede sfeer en werkklimaat in de klas en je zet jouw professionele kennis en vaardigheden in om de studenten aan te zetten tot zelfstandig leren. Een positieve benadering is daarin belangrijk. Je beoordeelt de opdrachten van de studenten. Je controleert het lesmateriaal, je evalueert en je voert werkoverleg met collega's. Verder lever je een creatieve bijdrage aan onderwijsvernieuwing en beheer je de onderwijsruimtes en- middelen en administreert de voortgang.

 

Wat vragen wij?

Je hebt minimaal hbo werk- en denkniveau, je hebt bij voorkeur een achtergrond als verpleegkundige en je bent BIG geregistreerd. Je bent lesbevoegd óf je bent bereid deze bevoegdheid te behalen. Het is van belang dat je in staat bent om met plezier en enthousiasme jouw kennis en jouw praktijkervaringen op inspirerende wijze op onze studenten over te brengen. Affiniteit met onze doelgroep is dan ook essentieel. Je bent in staat om op inspirerende wijze de lesstof op onze studenten over te brengen,. Je bezit goede sociale en communicatieve vaardigheden, je bent bekend met de gangbare software programma's en je kunt prima zelfstandig en in teamverband werken. Belangrijk is dat je achter onze visie en aanpak staat, gericht op de groei en ontwikkeling van onze studenten. Ook je eigen groei en ontwikkeling - didactisch, vakinhoudelijk en persoonlijk – is voor jou vanzelfsprekend.

 

Wat kun jij van ons verwachten?

Je krijgt bij ons de kans om te groeien als professional en als mens. Wij bieden je een inspirerende werk- en leeromgeving in het nieuwe Care gebouw op de Campus in Haarlem, Zijlweg. We besteden veel aandacht aan interprofessioneel werken. We dagen je hier uit om beste uit jezelf te halen. Natuurlijk ondersteunen we je daarbij. Onze secundaire arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend en het salaris is conform de zwaarte van de functie docent volgens de CAO MBO. Medewerkers met recht op herplaatsing hebben voorrang.

 

Belangstelling?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marielle Hermsen, opleidingsmanager, e-mail mhermsen@novacollege.nl 

Mail je motivatie en cv voor 20 augustus 2020 naar:
Nova College
Liesbeth Börger, HRM
E-mail: werken@novacollege.nl 

Vermeld de functie en het vacaturenummer 747 in de onderwerpregel.