​Nova College Beverwijk zoek voor Techniek en ICT  per augustus 2020 een

Docent Nederlands en burgerschap - 0,8-1 fte

Bij Nova College Techniek en ICT leiden we studenten op tot creatief vakman. Studenten volgen hun studie aan de opleidingen bij de afdeling Bouwkunde, Elektro, Installatietechniek, MyTec en ICT in de beroepopleidende leerweg (bol) en de beroepsbegeleidende leerweg (bbl). Wij vinden het niet alleen belangrijk dat de studenten opgeleid worden tot deskundige beroepsbeoefenaren, wij hechten ook veel waarde aan hun persoonlijke ontwikkeling. Ons team bestaat uit betrokken docenten die verbonden zijn met het werkveld en die hun kennis en ervaring op boeiende wijze weten te vertalen naar de student.

Wat ga je doen?
Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van onderwijsactiviteiten voor de vakken Nederlands en burgerschap voor de opleidingen op niveau 2, 3 en 4. Dit houdt in dat je op enthousiaste wijze de lessen geeft, de lessen voorbereidt en de opdrachten beoordeelt. Je creëert een veilige, plezierige en stimulerende leeromgeving voor de studenten. Je verzorgt de lessen, die zijn afgestemd op de leerbehoeftes van de studenten en op hun toekomstige praktijk. Verder controleer je het lesmateriaal van de cursussen, evalueert dit en levert een bijdrage aan het vaststellen en samenstellen van de te gebruiken leer- en oefenstof en lesmethoden. Je beheert de onderwijsruimtes en -middelen, administreert de opleidingsvoortgang en andere relevante informatie en je hebt regelmatig werkoverleg met je collega's.
Je staat niet alleen voor de klas, je bent ook nauw betrokken bij de uitvoering van projecten en begeleidt de studenten hierbij. Met je team werk je aan de ontwikkeling en vernieuwing van het beroepsonderwijs dat is afgestemd op de praktijk en op de leerbehoeftes van onze studenten. Het doel hierbij is dat zij zich optimaal kunnen ontplooien tot zelfstandige werknemers.

Wat vragen wij?
Je hebt minimaal hbo werk- en denkniveau en je bent 2 de graads lesbevoegd voor het vak Nederlands óf studerend hiervoor en je bent in staat om jouw kennis op inspirerende wijze over te dragen. Affiniteit met onze doelgroep is essentieel en met jouw enthousiasme en humor kun je onze studenten motiveren en prikkelen om het beste uit zichzelf te halen. Uiteraard is het van belang dat je kunt relativeren, in bezit bent van een gezonde dosis humor en een positieve instelling hebt.
Als teamspeler neem je initiatieven en werk je gedreven met je collega's aan de vormgeving van het onderwijs voor de toekomst. Je bent bekend met de gangbare softwareprogramma's en het is belangrijk dat je achter onze visie en aanpak staat, gericht op de groei en ontwikkeling van onze studenten. Ook je eigen groei en ontwikkeling - vakinhoudelijk en persoonlijk - is voor jou vanzelfsprekend.

Wat kun jij van ons verwachten?
Je krijgt bij ons de kans om te groeien als professional en als mens. Wij bieden je een inspirerende werk- en leeromgeving op onze locatie in Beverwijk, waar we je uitdagen het beste uit jezelf te halen. Natuurlijk ondersteunen we je daarbij. Onze secundaire arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend en het salaris is conform de zwaarte van de functie docent volgens de CAO MBO. Medewerkers met recht op herplaatsing hebben voorrang.

Belangstelling?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Annette Korink, opleidingsmanager, telefoon (023) 530 3340 of 0651940414.

Mail je motivatie en cv voor 28 juni 2020 naar:
Nova College
Liesbeth Börger, HRM
E-mail: werken@novacollege.nl
Vermeld de functie en het vacaturenummer 725 in de onderwerpregel.

Wil je iets vragen?