Cosmo Opleidingen bv verzorgt op het Nova College in Haarlem de Cosmo Academy Entertainment en Events. Cosmo Opleidingen bv zoekt voor het schooljaar september 2020 - begin april 2021 een

Docent marketing - 3 uur per week

Bij Cosmo Academy Entertainment en Events leren we studenten uitvoerende taken en leiding geven in de branche van entertainment en evenementen. Studenten krijgen intensieve persoonlijke begeleiding op basis van heldere afspraken over lesgarantie, aanwezigheid en huiswerk maken. Cosmo Academy werkt met free lance vakdocenten en trainers uit het bedrijfsleven. 


Wat ga je doen?

Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van de onderwijsactiviteiten voor het vak marketing. Dit houdt in dat je de lessen voorbereidt en ondersteuning biedt bij de lesontwikkeling. Je verzorgt de lessen aan onze studenten, conform het onderwijsplan dat is afgestemd op de leerbehoeftes van onze studenten en nauw aansluit op de praktijk. Je administreert de opleidingsvoortgang en andere relevante informatie en je hebt regelmatig werkoverleg met je collega’s.


Wat vragen wij?

Je hebt minimaal hbo werk- en denkniveau en bent lesbevoegd. Je hebt ervaring in het onderwijs en bij voorkeur ook in het bedrijfsleven. Belangrijk is dat je onze visie en aanpak steunt: zeer persoonlijk en gericht op de groei en ontwikkeling van onze studenten. Je hebt affiniteit met onze doelgroep en weet onze extraverte en praktijkgerichte cursisten te inspireren en motiveren. Je bent bekend met werken in Teams en je kunt prima zelfstandig en in teamverband werken.


Wat kun jij van ons verwachten?

Je hebt een tijdelijk dienstverband in loondienst of werkt als zelfstandige bij Cosmo Opleidingen bv. De lessen plannen we in overleg en geef je op het Nova College, Bijdorplaan (Inholland) in Haarlem.


Belangstelling?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Martine Jongenburger, opleidingsmanager Cosmo Academy, telefoon (023) 530 2732. Stuur je cv zsm naar: cosmoacademy@novacollege.nl