​Nova College zoekt voor de opleiding Interieuradviseur per 1 september 2020 een

Docent interieurontwerp - 0.2-0.4 fte

Met de opleiding Interieuradviseur leiden we op tot creatieve vakmensen voor wie nu en in de toekomst plek is op de arbeidsmarkt. Wij zijn binnen de Nova Campus Haarlem een kleine vakopleiding met een persoonlijk karakter en veilige sfeer. We geloven sterk in goed hybride onderwijs. Ons team bestaat uit docenten die verbonden zijn met hun werkveld en die de wereld van interieuradvies op boeiende wijze weten te vertalen naar de student.

Wat ga je doen?
Als hybride vakdocent, optimaliseer je de verbinding tussen het beroepsonderwijs en het bedrijfsleven en verbind je praktijk en theorie. Als (3D-) interieurontwerper kun jij onze studenten boeien voor het vak en voor jezelf kan deze functie een mooie verbreding van je loopbaan zijn. Met je praktijkkennis, creativiteit en je innovatieve eigenschappen kun je de opleiding interieuradviseur verder vormgeven. Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van onderwijsactiviteiten waarbij je de studenten meeneemt in de snel veranderende interieurbranche. Je ontwikkelt (mede) het onderwijsprogramma, verzorgt de lessen en beoordeelt het opgeleverde werk. Je geeft constructieve feedback en helpt hiermee onze studenten te groeien als mens. Op enthousiaste wijze breng je jouw ervaringen en kennis vanuit de praktijk over op onze studenten. Met jouw bevlogenheid voor het vak weet jij onze studenten te prikkelen en te motiveren om het beste uit zichzelf te halen. Je beheert de onderwijsruimtes en -middelen, administreert de opleidingsvoortgang en andere relevante informatie. Samen met je collega's zorg je dat onze studenten zich optimaal kunnen ontplooien tot zelfstandige interieuradviseurs.

Wat vragen wij?
Je hebt minimaal hbo werk- en denkniveau en je bent lesbevoegd óf je bent bereid deze bevoegdheid te behalen. Je hebt ruime ervaring als interieurontwerper en met het gebruik en toepassing van 3D-ontwerp- en DTP-programma's (Sketch-up Pro en Adobe Creative). Je kunt jouw kennis hierover en jouw praktijkervaringen op inspirerende wijze op onze studenten overbrengen. Affiniteit met onze doelgroep is essentieel. Je kunt prima zelfstandig en in teamverband werken. Het is uiteraard van belang dat je kunt relativeren, in bezit bent van een gezonde dosis humor en een positieve instelling hebt. Belangrijk is ook dat je achter onze visie en aanpak staat, gericht op de groei en ontwikkeling van onze studenten. Ook je eigen groei en ontwikkeling - vakinhoudelijk en persoonlijk - is voor jou vanzelfsprekend.

Wat kun jij van ons verwachten?
Je krijgt bij ons de kans om te groeien als professional en als mens. Wij bieden je een inspirerende werk- en leeromgeving op de Nova Campus Haarlem, waar we je uitdagen het beste uit jezelf te halen. Natuurlijk ondersteunen we je daarbij. Onze secundaire arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend en het salaris is conform de zwaarte van de functie docent volgens de CAO MBO. Medewerkers met recht op herplaatsing hebben voorrang.

Belangstelling?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jesse van der Putten, opleidingsmanager, telefoon (023) 530 2348. Stuur je motivatie en cv voor 19 augustus 2020  naar:


Nova College
Liesbeth Börger, HRM
E-mail: werken@novacollege.nl 

Vermeld de functie en het vacaturenummer 744 in de onderwerpregel.