Nova College Maritiem in Harlingen en IJmuiden biedt studenten de kans om te groeien in kennis en kunde binnen verschillende maritieme disciplines. Met een markt waar goed opgeleide mensen zeer in trek zijn, willen wij docenten inzetten die het bedrijfsleven kennen en hierop zijn afgestemd. Op de vestigingen worden reguliere studenten opgeleid voor de Zeevaart en Binnenvaart. Daarnaast ontwikkelt en verzorgt de afdeling contractonderwijs maritieme opleidingen en trainingen voor mensen die werkzaam zijn in de handelsvaart, binnenvaart, off shore, zeilvaart, waterbouw en visserij.

Wat ga je doen?
Je verzorgt in IJmuiden en eventueel in Harlingen de theorie- en praktijklessen maritieme techniek (machinekamersimulator, voortstuwing, hulpsystemen, elektrotechniek). Je draagt structureel bij aan de algemene organisatie van de opleiding. Daarnaast ben je medeverantwoordelijk voor het beheer van de les-, praktijkruimtes en de middelen. Regelmatig heb je werkoverleg met collega's en je onderhoudt contact met relevante instellingen en het bedrijfsleven binnen de sector.

Wat vragen wij?
Je hebt een hbo diploma binnen de sector en je hebt uitgebreide kennis van en minimaal vijf jaar ervaring met het maritieme werkveld. Je bezit een goede uitdrukkingsvaardigheid in het Nederlands, zowel schriftelijk als mondeling. Daarnaast ben je enthousiast en kun je inspirerend jouw kennis en ervaringen overdragen op onze studenten en hen de nodige kennis en vaardigheden en houding leren. Je bent daadkrachtig en stressbestendig. Belangrijk is dat je achter onze visie en aanpak staat, gericht op de groei en ontwikkeling van onze studenten. Ook je eigen groei en ontwikkeling - didactisch, vakinhoudelijk en persoonlijk - is voor jou vanzelfsprekend.

Wat kun jij van ons verwachten?
Je krijgt bij ons de kans om te groeien als professional en als mens. Wij bieden je een inspirerende werk- en leeromgeving op onze vestigingen in IJmuiden of Harlingen, waar we je uitdagen het beste uit jezelf te halen. Natuurlijk ondersteunen we je daarbij. Hierbij bieden wij de gelegenheid tot het volgen van een opleiding op hbo-plus niveau voor de verwerving van de onderwijsbevoegdheid. Onze secundaire arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend en het salaris is conform de zwaarte van de functie docent volgens de CAO MBO.

Belangstelling?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Anuschka van der Tier, opleidingsmanager zeevaart, telefoon (023) 530 41 21.

Herken je je in bovenstaand profiel en heb je zin om je carrière een switch te geven en van betekenis te zijn voor onze studenten, dan zien we graag jouw motivatie en cv voor 1 augustus 2020. Je kunt ook solliciteren op een deel van de functie.

Nova College
Liesbeth Börger, HRM
E-mail: werken@novacollege.nl

Vermeld de functie en het vacaturenummer 484 in de onderwerpregel.