Nova College zoekt voor de opleidingen Scheepvaart een

Allround docent Binnenvaart - 0,6 fte

De vestigingen van het Nova College in Harlingen en IJmuiden bieden studenten de kans om te groeien in kennis en kunde binnen verschillende maritieme disciplines. Met een markt waar goed opgeleide mensen zeer in trek zijn, willen wij docenten inzetten die het bedrijfsleven kennen en hierop zijn afgestemd. Op de vestigingen wordt onderwijs verzorgd in de sectoren Zeevaart en Binnenvaart.

Wat ga je doen?
Je verzorgt lessen en trainingen voor onze studenten in de binnenvaartopleidingen en aan professionals uit de bedrijfstak die zich verder willen ontwikkelen en specialiseren. Hieronder valt ook het gebruik en inzet van de simulatoren. Je werkt in een klein team van professionals die samen de verantwoordelijkheid hebben voor de ontwikkeling, actualiteit en uitvoering van onderwijsprogramma's. Je standplaats is IJmuiden, je geeft les op de beide vestigingen IJmuiden en Harlingen en bij de opdrachtgever op locatie.

Wat vragen wij?
Je hebt een hbo werk- en denkniveau, bent bij voorkeur in het bezit van een onderwijsbevoegdheid (of bereid die te halen) en hebt de relevante vaarbevoegdheden en minimaal 4 jaar vaarervaring. Onze ideale kandidaat is tevens ondernemer in de Binnenvaart en ICT-vaardig. Je hebt aantoonbare affiniteit met het werken met mensen en overdracht van kennis en vaardigheden. Je bent op de hoogte van de ontwikkelingen in de sector en je kunt theorie en praktijk samenbrengen. Belangrijk is dat je achter onze visie en aanpak staat, gericht op de groei en ontwikkeling van onze studenten. Ook je eigen groei en ontwikkeling - vakinhoudelijk en persoonlijk - is voor jou vanzelfsprekend.

Wat kun jij van ons verwachten?
Je krijgt bij ons de kans om te groeien als professional en als mens. Wij bieden je een inspirerende werk- en leeromgeving op de locatie Harlingen. Onze secundaire arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend en het salaris is conform de zwaarte van de functie docent volgens de CAO MBO.

Belangstelling?
Ben je benieuwd of dit een geschikte functie is voor jou? Loop een dag of dagdeel mee met een docent, zodat je ervaart of het werk als docent binnenvaart pas bij jou. Mail voor een afspraak om mee te lopen naar maritiem@novacollege.nl 

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Caroline van 't Westende, opleidingsmanager, cwestende@novacollege.nl .

Stuur je motivatie en cv naar

Nova College
Liesbeth Börger, HRM
E-mail: werken@novacollege.nl

Vermeld de functie en het vacaturenummer 488 in de onderwerpregel.