De werkbegeleider introduceert, ondersteunt en beoordeelt studenten/stagiaires binnen de stage of beroepspraktijkvorming (bpv). De juiste begeleiding van stagiairs bij hun groei en ontwikkeling in de dagelijkse praktijk draagt bij aan een geslaagde stage voor de stagiair én de organisatie. Bovendien vraagt de Onderwijsinspectie van een werkbegeleider specifieke vaardigheden. Daarom verzorgt Nova College Bedrijfsscholing deze training voor werkbegeleiders.

Start

Op aanvraag.

Inhoud

Deze training kan georganiseerd worden met eigen (organisatie) begeleidings- en beoordelings-instrumenten. Inhoud van de training:
In de training leer je als werkbegeleider leerlingen/stagiaires ondersteunen bij het opstellen van hun individuele leerplan en hun persoonlijke- en leerdoelen formuleren. Je leert hun leertrajecten ondersteunen en bewaken, onder andere door begeleidingsgesprekken te voeren. Je leert leerlingen/stagiaires te beoordelen en observatie-, vraag- en interviewtechnieken hanteren. Je leert gegevens correct te interpreteren en zo nauwkeurig en objectief mogelijk waardeoordeel toe kennen aan de prestaties. Tenslotte leer je een constructieve, motiverende uitslag, passend bij het niveau te formuleren.

Kosten

De kosten zijn afhankelijk van het aantal dagdelen en gewenste materialen.

Doelgroep

Professionals binnen organisaties en instellingen die leerlingen/stagiairs begeleiden of willen gaan begeleiden.

Diploma/Certificaat

Na afronding van de training, bij 100% aanwezigheid en een actieve bijdrage ontvang je een bewijs van deelname. 

 

Groepsgrootte

Afhankelijk van de wens van de organisatie.

Locaties

Hoofddorp

Aanmelden

Voor meer informatie over deze training stuur een e-mail naar bedrijfsscholinggwl@novacollege.nl of bel (023) 530 33 90

Contactpersoon

Marie-Antoinette Hubers

nieuw

Snelle informatie

  • Locatie Hoofddorp

Wil je iets vragen?