Je leert tennisles geven aan spelers van alle leeftijden van niveau 9 t/m 6 en hen begeleiden/coachen bij wedstrijden. Je leert samenwerken met vrijwilliger kader van de tennisvereniging, activiteiten organiseren zoals tournooien en voortgangsrapportages maken over je spelers.

  • tennislesgeven
  • samenwerken met vrijwilligers
  • tournooien organiseren

Start

De lesdagen zijn van september tot en met juni op dinsdagochtend of dinsdagmiddag voor de kandidaat tennisleraren, het afrondend TL 3 traject is op vrijdagochtend. De lessen zijn op het Nova College CIOS Haarlem, IJsbaanlaan 4 in Haarlem. Tijdens de schoolvakanties is geen les. Ook loop je een stage in de praktijk.

Inhoud

Je leert lesgeven aan spelers van alle leeftijden van niveau 9 t/m 6 en je leert hen begeleiden / coachen bij wedstrijden. Daarnaast leer je samenwerken met het vrijwillig kader, activiteiten organiseren en voortgangsrapportages opstellen over je spelers.

Kosten

Het tweejarig traject kost 2 x 1000 euro en het eenjarig traject 2000 of 1500 euro, afhankelijk van de eerder verworven competenties. De kosten zijn exclusief boeken en PVB kosten KNLTB.

Doelgroep

Aankomend tennisleraren met minimale speelsterkte enkel 6 en dubbel 6. Voldoe je niet aan die speelsterkte? Dan kun je eerst een eigenvaardigheidstraining volgen op het CIOS.

Diploma/Certificaat

Bij goed gevolg ontvang je het diploma Tennisleraar 3 erkend door de KNLTB.

Groepsgrootte

10 - 15 deelnemers

Locaties

Aanmelden

Meer informatie

Paul van der Knaap, docent tennis, pknaap@novacollege.nl

Laurette van der Knaap, docent tennis, lknaap@novacollege.nl

Contactpersoon

Wil je iets vragen?