Start

Data op aanvraag, en bij voldoende deelnemers.

Cursusduur: Eén dag.

Inhoud

U leert de basistheorie en praktijk van Predictive Profiling. Aan de hand van praktijksituaties worden patronen en systemen behandeld die een aanwijzing kunnen zijn dat ongewenste activiteiten worden voorbereid en hoe deze in de planningsfase kunnen worden gemitigeerd. U bent dan in staat om een dreigingsassessment uit te voeren, waardoor vroegtijdig dreigingen worden herkend, en actie wordt ondernomen tegen de dreiging. Deze proactieve benadering van het beveiligingsproces is essentieel voor de efficiënte uitvoering van beveiligingstaken. Deze inzichten zijn van belang voor de operationele beveiligers maar ook voor de beleidsmedewerkers.

 

Inhoud van de cursus

  • Criminele planningscyclus
  • Dreigingsanalyse
  • Verdachte indicatoren
  • Security Questioning
  • Red Teaming
  • Toepasbaarheid Standard Operating Procedures

Kosten

Het cursusgeld bedraagt  € 400 inclusief certificaat, koffie/thee en lunch.

Doelgroep

Het is wenselijk dat de deelnemers enige ervaring hebben met beveiligingstaken, zodat de aandacht volledig op de profiling kan worden gericht.

Diploma/Certificaat

Als u de cursus met goed gevolg afsluit, ontvangt u een certificaat basis profiling in beveiliging en kan ter plaatse worden bijgeschreven in het personal safety logbook

Groepsgrootte

Minimaal vier, maximaal twaalf deelnemers.

Bijzonderheden

De cursus Predictive Profiling in Beveiliging kan wordt alleen in het Nederlands verzorgd. De cursus kan op verzoek ook in-company verzorgd worden.

Locaties

IJmuiden

Aanmelden

Maak je account aan of log in om je aan te melden voor deze scholing.

Contactpersoon

Karin Kloosterhuis