U leert de theorie en praktijk van crisismanagement. Van de diverse denkbare taken tot de meest voorkomende valkuilen in crisismanagementsituaties en managementvaardigheden. De cursus voldoet daarmee aan de eisen gesteld in de STCW (section A-V/2) en de Nederlandse Zeevaartbemanningswet.

Start

Data op aanvraag en bij voldoende deelnemers (minimaal 4).

Inhoud

U leert de theorie en praktijk van crisismanagement. Van de diverse denkbare taken tot de meest voorkomende valkuilen in crisismanagementsituaties en managementvaardigheden. De cursus voldoet daarmee aan de eisen gesteld in de STCW (section A-V/2) en de wet zeevarenden. De cursus is gebaseerd op IMO model course 1.42.

  • Voorbereiding op calamiteiten 
  • Inschatting van de situatie 
  • Besluitvorming 
  • Inzetten van mensen en middelen 
  • Leiderschap
  • Communicatie 
  • Stressmanagement

 

Kosten

Het cursusgeld bedraagt € 413,- inclusief certificaat, koffie/thee en lunch.

Doelgroep

De veiligheid garanderen van opvarenden aan boord van een schip is een hele verantwoordelijkheid. Logisch dat gezagvoerders, eerste stuurlieden, hoofdwerktuigkundigen, tweede scheepswerktuigkundigen en andere personen die ermee belast zijn, goed voorbereid moeten worden op de praktijk. Op deze cursus kunt u in alle gevallen vertrouwen.

Diploma/Certificaat

Als u de cursus met goed gevolg afsluit, ontvangt u het internationaal erkende certificaatPaasenger Ship Crisis Management & Human Behaviour. Het Nova College Maritieme Academie is STCW-erkend onder instituutscode NL-25PX en is bevoegd om de cursus ter plaatse bij te schrijven in het monsterboekje en personal safety logbook.

Groepsgrootte

Minimaal vier, maximaal tien deelnemers.

Bijzonderheden

De cursus Passenger Ship Crisis Management & Human Behaviour kan zowel in het Nederlands als in het Engels worden verzorgd. De cursus kan op verzoek ook in-company of op onze locatie in Harlingen verzorgd worden.

Nova Contract Scheepvaart, erkend (STCW) trainingsinstituut, zal voor zover van toepassing binnen de richtlijnen van het RIVM (STCW) cursussen blijven verzorgen. De algemene voorwaarden zijn onverminderd van toepassing.

Locaties

IJmuiden

Aanmelden

Maak je account aan of log in om je aan te melden voor deze scholing.

Aanmelden

Contactpersoon

Karin Kloosterhuis

nieuw

Snelle informatie

  • Locatie IJmuiden
Aanmelden