Communiceren op het water is een vak apart. Vandaar dat voortdurend wordt gewerkt aan het verfijnen van de manier waarop internationale nautische communicatie mogelijk wordt gemaakt. U kunt bij ons een cursus volgen die u klaarstoomt voor het landelijk theorie-examen. Maar wilt u alleen het examen afleggen? Ook dan kunt u bij ons terecht.

Start

Op aanvraag.

De theorie examens beginnen om 13.00 uur en duren tot 14.30 uur.

 

Inhoud

Kosten

De kosten voor het theorie examen bedragen € 165,- inclusief aanvraag certificaat bij Agentschap Telecom.

De kosten voor een herexamen bedragen € 94,-

Doelgroep

U bent ouder dan 16 jaar en werkzaam in maritieme of daaraan verwante bedrijven of u bent watersporter.

Diploma/Certificaat

Om in aanmerking te komen voor het Marifonie certificaat dient u het landelijke theorie-examen met goed gevolg af te sluiten. Het certificaat wordt door ons aangevraagd bij het Ministerie van Economische Zaken, Agentschap Telecom te Groningen.
Om in aanmerking te komen voor het Marcom B certificaat dient u naast de landelijke theorie examens ook het bewijs van deelname Operationele Vaardigheden te behalen. 

Bijzonderheden

Het aanmeldingsformulier voor deze theorie examens dient veertien dagen voor aanvang van het examen in ons bezit te zijn. Met ingang van 01 augustus 2008 dient er ook praktijkexamen gedaan te worden voor de module GMDSS B.

Momenteel zitten wij in een Corona Lockdown. Het goede nieuws voor u en Nova Contract Scheepvaart is dat wij, als erkend (STCW) trainingsinstituut binnen de richtlijnen van het RIVM (STCW) cursussen mogen blijven verzorgen. De algemene voorwaarden zijn onverminderd van toepassing.

Locaties

IJmuiden
Harlingen

Aanmelden

Maak je account aan of log in om je aan te melden voor deze scholing.

Aanmelden

Contactpersoon

Tineke Handgraaf
0

Snelle informatie

  • Locatie IJmuiden & Harlingen
Aanmelden