Buitenlandstage

Wil jij letterlijk je grenzen verleggen? Een buitenlandse stage heeft een duidelijke meerwaarde voor jouw ontwikkeling. Je krijgt tijdens je opleiding de kans bepaalde competenties te leren of te verbeteren op internationale stages, mede met behulp van Europese subsidie. Iedere Nova student die een stage doet in het buitenland onderscheidt zich. Maar niet iedere student in het buitenland (of met een buitenlandse stage-ervaring) is excellent. Nova College zet in op een extra internationaal topprogramma voor excellente studenten. Excellente studenten kunnen in het buitenland een stage volgen óf vanuit Nederland intensief contact met het buitenland hebben.

Excellent vakmanschap

Door mee doen aan de wedstrijden van Skills Heroes of andere vakwedstrijden zoals de Bokkedoorns Award (Horecawedstrijd) en de landelijke wedstrijd MBO Uitblinker heb je tijdens je opleiding de kans om extra uitdagingen aan te gaan.

Excellentieprogramma’s

Wil jij tijdens je opleiding excelleren? Dan kun je bij een aantal opleidingen een verzwaard programma volgen. De ‘plus’ op je opleiding, waarmee je net dat stapje extra zet. Bij een aantal opleidingen kun je 

  • opdrachten op een hoger niveau, extra lessen, activiteiten en modules maken
  • tweetalige programma’s volgen
  • stages lopen bij internationale top-bedrijven
  • aanvullende verdiepende en/ of verzwarende bpv-opdrachten doen

Opleidingen met excellentieprogramma’s:

wil je iets vragen?