Algemeen

Studenten van Nova Entree Werkt! (Retail) leren liever in de praktijk dan in een klas. Daarom lopen ze - naast de wekelijkse tweedaagse stage - zoveel mogelijk mee in de praktijk. Ze assisteren bij losse of doorlopende klussen en evenementen. Denk aan: inventariseren, schoonmaken, flyeren, opruimen of simpele administratieve klussen. Soms werken ze individueel, maar vaak ook in teamverband.

 

Studenten

Ben jij een echte doener en leer je liever in de praktijk dan in een klaslokaal? Dan is een entreeopleiding bij Nova Entree Werkt! (Retail) misschien echt iets voor jou. Je krijgt veel persoonlijke aandacht en begeleiding. De groepen zijn kleiner dan bij de reguliere entree-opleiding. Soms werk je individueel, soms in teamverband. Je wordt opgeleid voor het diploma Assistent verkoop/retail, niveau 1.

Samenwerken met bedrijven
Bij Nova Entree Werkt! (Retail) leer je terwijl je opdrachten uitvoert voor bedrijven. Soms ga je zelfs naar de bedrijven toe voor een klus. Je helpt bijvoorbeeld bij losse of doorlopende klussen en evenementen. Denk aan: inventariseren, schoonmaken, flyeren, opruimen of simpele administratieve klussen. Je wordt begeleid door gekwalificeerde docenten en praktijkopleiders.

 

Voor bedrijven

Studenten die via Nova Entree Werkt! (Retail) een niveau 1 opleiding volgen voor assistent verkoper/retail, zijn echte doeners. Zij leren liever in de praktijk dan in een klaslokaal. Naast de wekelijkse tweedaagse stage willen wij hen ook op de andere dagen zoveel mogelijk buiten de schoolsetting laten leren. Wij doen daarom graag opdrachten voor bedrijven of instellingen.

Opdrachten en klussen
Heeft u een klus of opdracht en vindt u het leuk jongeren te helpen groeien in hun vak en als persoon? Onze studenten kunnen u assisteren bij losse of doorlopende klussen en evenementen. Denk aan: inventariseren, schoonmaken, flyeren, opruimen of simpele administratieve klussen. Ligt uw bedrijf in de binnenstad van Haarlem of het winkelcentrum van Hoofddorp? Dat is voor ons een pré! Schroom niet en neem contact met ons op!

Hoe werkt het als u een klus of opdracht heeft?
Een overeenkomst voor Nova Entree Werkt! (Retail) begint altijd met een gesprek. Vervolgens leggen we de inhoud van de werkzaamheden voor aanvang vast in een overeenkomst. Daarin staan de verantwoordelijkheden van het Nova College en van het betrokken bedrijf. 

Na afloop vragen wij een kort evaluatieformulier in te vullen. Hier beoordeelt u de praktijkwerkzaamheden, daar leren onze studenten veel van.

Gastles
Onze studenten leren graag ín de praktijk én van de praktijk. Gastlessen van ondernemers zijn dus leerzaam. Lijkt het u leuk uw kennis en ervaring te komen delen met onze studenten? Neem dan contact met ons op!