Nova Academie en Loopbaancentrum

Binnen het Nova College leiden we onze studenten niet alleen op voor een beroep, diploma of certificaat. We helpen onze studenten te ontdekken wie ze zijn, wat hun kracht is en welke talenten ze hebben. We willen dat zij meer uit zichzelf halen en zo groeien als mens. Deze visie hebben we doorgetrokken naar alle medewerkers van onze organisatie. Vandaar dat in het HRM-beleid veel aandacht is voor training, persoonlijke ontwikkeling en loopbaanontwikkeling met een eigen trainingsinstituut de Nova Academie en Loopbaancentrum.

Loopbaancentrum

De vier werkgebieden van het Loopbaancentrum zijn loopbaanoriƫntatie, loopbaanontwikkeling, re-integratie en herplaatsing. Drie loopbaanadviseurs met een CMI-certificering kunnen zich voor jou inzetten. De belangrijkste vragen daarbij zijn Wie ben ik, wat kan ik, wat wil ik, hoe kom ik daar? We beginnen bij jou als persoon. De opdrachten die je maakt en het gesprek dat je hebt met je loopbaanadviseur, helpen je zicht te krijgen op deze (loopbaan)vragen.

Nova Academie

Binnen het Nova College geloven we in een leven lang leren. De wil om te blijven groeien, te blijven leren is in onze ogen de basis om je kennis te blijven verbreden en verdiepen. Het is onze taak als Nova Academie om daarvoor niet alleen de stof aan te reiken, maar ook om voortdurend te vernieuwen en te verbeteren. De samenleving verandert immers continu. Dat stelt andere eisen en vragen aan onze studenten en dus ook aan onze medewerkers. Binnen de Nova Academie ontwikkel je niet alleen jezelf, wij leren ook van jou. Persoonlijke aandacht vinden we essentieel. Voor onze medewerkers net zo goed als voor de studenten.

Wil je iets vragen?