Entreediploma: je ticket naar een baan of opleiding

Heb je nog geen diploma en wil je graag werken? Of liever doorstromen naar een beroepsopleiding? Dan is de Entreeopleiding (mbo niveau 1) misschien iets voor jou. Tijdens de opleiding krijg je veel persoonlijke begeleiding zodat we ontdekken wat jij nodig hebt om je werk of opleiding goed te gaan doen. Belangrijke onderdelen zijn daarbij: op tijd zijn, samenwerken, omgaan met gezag, omgaan met kritiek, werk plannen en afspraken nakomen. Je krijgt ook taal en rekenen.

Onderwijsvormen

Bij Entree hebben we verschillende onderwijsvormen verdeeld over de beroepsrichtingen. Samen met jou kijken we in welke vorm jij het beste kunt leren. 

Techniek

Dienstverlening en zorg

Horeca

Verkoop/retail

"

Het is mijn droom om kok of assistent-kok te worden in een Indisch of Surinaams restaurant. Binnenkort krijg ik het intakegesprek voor de Entreeopleiding. Dan kijken we of het vak van kok bij me past, of ik dat zou kunnen leren en of er later genoeg werk zal zijn. Ik denk dat het wel goed komt.

"
Camilo Juan Michiels 26 jaar 1e jaars Entreeopleiding

 

Nova College maakt gebruik van cookies

Dit doen we onder andere om de website te verbeteren en om jou relevante informatie en advertenties te laten zien. Lees hier de voorwaarden
Ik geef toestemming voor het plaatsen van cookies die mijn zoekgedrag meten.