Studenten die hun opleiding helemaal in de praktijk willen volgen, kunnen dat doen via de nieuwe praktijkroute van de Nova College Hotelschool in Van der Valk Hotel Haarlem. In het hotel krijgen zij de theorie- en praktijklessen van Novadocenten. Om te zorgen dat deze studenten zich breed ontwikkelen, lopen ze ook stages bij andere hotels en horecabedrijven in de regio.

Doeners uit de regio boeien voor het vak

Niels Piscaer, general manager van Van der Valk Hotel Haarlem, gaf zijn visie op deze praktijkroute voor de toekomst voor de horeca in de regio: “Op zakelijk en toeristisch gebied wordt Haarlem steeds drukker, de verwachtingen van de gast liggen steeds hoger, maar wij kunnen dit moeilijker waarmaken door het gebrek aan ervaren en goed opgeleide medewerkers. Veel bedrijven in Haarlem kampen met een tekort aan goede medewerkers. Door een extra investering te doen aan de basis (de opleiding) hopen wij jonge doeners uit de regio te boeien voor ons mooie vak en uiteraard ons bedrijf. Maar ook door ze te binden aan onze stad, door ze met stages te verspreiden over het aanbod van de schitterende bedrijven die onze stad rijk is.”

 

Nova College maakt gebruik van cookies

Dit doen we onder andere om de website te verbeteren en om jou relevante informatie en advertenties te laten zien. Lees hier de voorwaarden
Ik geef toestemming voor het plaatsen van cookies die mijn zoekgedrag meten.