Vanuit de gemeenten namen Arjen Verkaik, wethouder Velsen, Jeroen Verwoort, fractievoorzitter Velsen, Cas Schollink, kandidaat Velsen, Serge Ferraro, fractievoorzitter Beverwijk, Kevin Benning, kandidaat Beverwijk, en Gaatze de Vries, kandidaat Heemskerk, deel aan het programma.

 

Vestigingsdirecteur Jan Wieger Hof opende het programma en introduceerde de presentatoren op de diverse onderdelen van de Techport campus en MyTec Wind.

 

VVD-woordvoerder MBO Zohair El Yassini, zei tijdens de rondleiding: “Recent heeft de minister van Onderwijs een bestuursakkoord getekend met de MBO Raad en wat ik hier vanmiddag zie stemt mij zeer verheugd. De regionale aanpak van Techport, de intensieve samenwerking met MyTec-Bedrijven en de specialisatie MyTec Wind zijn optimale voorbeelden die zo’n landelijk akkoord beogen. Graag kom ik later nog eens terug om jullie inspanningen op het gebied van Loopbaan Oriëntatie Begeleiding (LOB) te zien, de samenwerking met vo-scholen is namelijk van groot belang.”

 

VVD-woordvoerder Duurzaamheid Dilan Yesilgoz-Zegerius, stelde verheugd vast: “Dit is mijn eerste jaar in de Tweede Kamer, afgelopen periode waren we druk met inlezen en kennismaken. Vandaag is mijn eerste bezoek in het land en ben verrast welke bedrijvigheid ik hier zie. Het Nova College heeft met MyTec een sterk concept in handen om in de Techport-regio maar ook daarbuiten actief in te spelen op de energietransitie die nu in een stroomversnelling zit”.

Nova College maakt gebruik van cookies

Dit doen we onder andere om de website te verbeteren en om jou relevante informatie en advertenties te laten zien. Lees hier de voorwaarden
Ik geef toestemming voor het plaatsen van cookies die mijn zoekgedrag meten.