De Kennemer Duincampings denkt mee over de vak inhoud van de opleiding en dit zorgt voor leerzame projecten en continue innovatie van het onderwijs.

 

Opleidingsmanager Martine Jongenburger: “Cosmo Academy vindt het belangrijk dat studenten goed voorbereid op stage kunnen bij een professioneel bedrijf waar ze op verschillende afdelingen veel kunnen leren en de juiste ervaring opdoen. De samenwerking met de Kennemer Duincampings is daarin een logische keuze. Want wat is nu leuker dan een stage in ‘vakantiesfeer’ door te brengen? Onze studenten brengen al vroeg in het schooljaar een bezoek aan alle drie de campings en volgen de gastlessen door teamleiders van van Kennemer Duincampings. Hierna mogen ze een keuze maken waar zij hun stage willen gaan volbrengen."


“Dit partnership biedt beide partijen een win-win situatie,” aldus Willemieke de Waal, Excellence Directeur van de Kennemer Duincampings. Zij vervolgt: "25% van onze stageplaatsen wordt vervuld door de studenten van de Cosmo Academy. Wij zijn al meerdere malen uitgeroepen tot ‘Leerbedrijf van het jaar’. En onze teamleider Alexander van der Doorn, die de Cosmo studenten begeleidt, is uitgeroepen tot de Beste Praktijkopleider van de branche in 2018. Bij Cosmo Academy worden studenten voorbereid op de banen van de toekomst in de wereld van leisure en hospitality. De wijze waarop Kennemer Duincampings de gastlessen inricht, is voor alle studenten leerzaam, Voor de studenten die bij Kennemer Duincampings stage lopen, vormt dit het begin van een inwerktraject. Zo maken we samen het verschil en beschikken zij een seizoen lang over goed voorbereide en zeer gemotiveerde recreatietalenten of front office-medewerkers. Zo krijgen de studenten tijdens de stageperiode veel meer mee dan uitsluitend vakinhoudelijke kennis. Ze leren over de cultuur van het bedrijf, persoonlijk leiderschap en zijn multi-inzetbaar gedurende een heel seizoen. Zo ervaren ze hoe leuk de branche is om in te werken," Yvonne Verhoeven mede-eigenaar Cosmo Academy.

 

Doelstelling Cosmo Academy

Het bedrijfsleven en het onderwijs samenbrengen. Dát is het speerpunt waar alle opleidingen van Cosmo Academy op floreren, met als dankbaar resultaat een Top-opleiding volgende de MBO Keuzegids. Door de expertise van het bedrijfsleven, onze businesspartners, klantrelaties en onszelf te bundelen in het lesprogramma, willen we de studenten al vroeg in de opleiding de juiste kennis meegeven. Dit zorgt er voor dat Cosmo studenten zeer gewild zijn in het bedrijfsleven. We zijn trots op de studenten die onze opleiding verlaten met een rugzak vol kennis en rijke ervaringen. Het vormt ze tot jonge professionals die assertiviteit met een glimlach weten te combineren. Dit zijn de mensen die wij graag loslaten op de arbeidsmarkt of het hbo.

 

Hospitality starts with us!

Nova College maakt gebruik van cookies

Dit doen we onder andere om de website te verbeteren en om jou relevante informatie en advertenties te laten zien. Lees hier de voorwaarden
Ik geef toestemming voor het plaatsen van cookies die mijn zoekgedrag meten.