06 november 2016

Student Haweya Ali

“De plannen voor de nieuwe campus zien er goed uit. Als studentenraad vinden we het belangrijk dat studenten zich thuis voelen op school, dat de sfeer goed is en dat ze zich veilig voelen. De studentenraad vindt het fijn dat er veel aandacht is voor duurzaamheid. Het is van belang dat studenten zich hier meer bewust van worden, zo  kunnen we samen duurzaam de toekomst in.

Het paviljoen is een aantrekkelijke plek om te zijn. Als wij ons daar kunnen vermaken, zullen we minder snel van het campusterrein afgaan. Nu rent iedereen snel naar de Albert Heijn of gaat de stad in, zodra er een uur uitvalt.

Goed dat het paviljoen ruim van opzet is, het ziet er overzichtelijk uit. Er zitten op onze school veel studenten. Vooral op donderdag en vrijdag is het druk als je met z’n allen buiten staat. Weinig overzicht, nauwelijks plek om te zitten en je staat dicht tegen elkaar aan.”

 

Chillen

“Nova College is een grote school en vaak trek je alleen op met mensen van dezelfde opleiding. Ik zit op de vierde etage en heb nauwelijks contact met de meiden van de kappersopleiding, op de eerste etage. Leuk dat we een plek krijgen waar we elkaar tegenkomen. Ik zou graag de opening van de campus meemaken. Maar weet niet of dat gaat gebeuren, want ik ben over twee jaar klaar. Het zal erom spannen.”