Het doel van Hollands Lof was om minimaal een student te bereiken en in te laten zien hoe leuk, of juist niet leuk, is marketing en evenementen. Het doel van Seven Leads was om zijn probleem op te laten lossen door studenten: welke positionering past bij mijn doelgroep, zodat ik meer klanten krijg. Het doel van de opleiding was: de student op een zelfstandige manier inzicht te geven hoe de praktijk werkt waarbij de hele week de nodige informatie kan worden gehaald bij de opdrachtgever en de opleiding. Het nieuwe leren stond voor de opleiding centraal."

 

Opdrachtgevers vol lof

Hollands Lof directeur Michel van Ruyven: “Na deze week stel ik mijn mening bij over studenten. Wat een bezieling heb ik deze week meegemaakt en wat hebben de studenten mij geweldig verrast met hun inzet, bezieling en oplossingen. Ik heb niet een student bereikt, maar bijna allemaal! Ik heb een geweldige week gehad. Ik heb nog wel wat tips voor de opleiding; Laat studenten meer los, laat ze minder in kaders denken en prikkel hun fantasie. Dat is nodig in dit vak. ”


Seven Leads eigenaar Joris van der Plas: “Ik heb zeker wat gehad aan de oplossingen die studenten mij hebben gegeven. Niet van een groep, maar van alle groepen heb ik tips ontvangen die ik ga bundelen tot een advies. Ik sluit mij aan bij Michel dat er minder in kaders gedacht moet worden.”


Het doel van de opleiding is ook behaald. Ron Weijens, docent Marketing Communicatie en Evenementen, zegt: “Het blijft eng om studenten in het diepe te gooien. Maar iedere keer word ik weer geconfronteerd met het feit dat ze meer kunnen dan ik verwacht. Het vereist van ons docenten een flexibele houding in: wanneer een student informatie wil ze deze ook kunnen geven. Dus meer informatie op het moment dat er vraag naar is. Als ik dan naar mijn vak ga kijken is het een soort economie; er is vraag en ik voorzie als docent in die behoefte.”

 

Nova College maakt gebruik van cookies

Dit doen we onder andere om de website te verbeteren en om jou relevante informatie en advertenties te laten zien. Lees hier de voorwaarden
Ik geef toestemming voor het plaatsen van cookies die mijn zoekgedrag meten.