Woensdag 7 december gaan de studenten 3.000 Novatasjes met een oproepflyer huis-aan-huis verspreiden in de wijken rond hun school. Een week later, woensdagochtend 14 december, gaan ze de hopelijk goedgevulde tasjes ophalen. 

Inzamelactie op school
Iedereen die ook aan de actie Samen voor de Voedselbank wil bijdragen, is woensdag 14 december van 9.00 - 13.00 uur welkom om houdbare levensmiddelen in te leveren op de Novalocatie aan de Paxlaan 26 (C-gebouw 3.10) in Hoofddorp. Bruikbare producten zijn bijvoorbeeld houdbare melk en chocolademelk, blikjes vis, blikken en potten groenten en bonen, tomaten/pastasaus, limonadesiroop, koek, appelmoes, fruit op siroop, jam, noten, chocolade, koffie en thee. De studenten zamelen geen geld in voor de Voedselbank en de Voedselbank mag geen alcohol en geen producten over de houdbaarheidsdatum aannemen en verspreiden. 

Net als voorgaande jaren sponsort Station Drukwerk het drukwerk en Groot Wild grafische vormgeving de vormgeving van de posters, flyers en bedankkaartjes voor deze actie.

 

 

 

"De kerstactie voor de Voedselbank is een logistieke uitdaging voor onze studenten, die past binnen het lesprogramma Logistiek waarin burgerschapsvaardigheden zijn geïntegreerd."
Carl de Jong, docent Nova College Logistiek

 

 

 

Voor meer informatie: Voedselbank Haarlemmermeer.nl en novacollege.nl en (023) 530 32 00.

 

Volg de inzamelactie ook op Facebook Nova College Logistiek