Student Andor Boeder vanachter het roer: "Hier heb ik verschillende vrienden tijdens mijn eerste stageperiode gemaakt. Op de Christian Radich heb ik vorig jaar veel geleerd, dat ga ik tijdens mijn komende stageperiode verder uitbouwen zodat ik erna mijn diploma Stuurman alle schepen zal halen."

 

Directeur Arjan Nieuwenhuizen: "Vanmiddag was ik trots op de samenwerking tussen onze school en de staf van de Christian Radich. Mooi het samenspel te zien tussen de collega's binnen ons Nova College: tussen de vakcollega's, het Servicepunt Maritiem in samenspel met het Bestuursbureau. Zonder dit samenspel is het onmogelijk de juiste aspirant-studenten op onze opleidingen te krijgen en studenten bij ons te laten groeien tot startende beroepsbeoefenaars."


Marco Post, opperstuurman / kapitein Christian Radich: "Afgelopen dagen, varend van Oslo naar IJmuiden, heb ik ervaren dat deze 10 studenten een goede voorbereiding hebben gekregen. Hier aan boord komen onderwijs én praktijk samen, ik vind het mooi om op dit opleidingsschip samen te werken aan goed inzetbare toekomstige collega's."

 

Om 19.00 uur stipt gooide opleidingsmanager Anuschka van der Tier de trossen los en wenste zij de Christian Radich en haar bemanning een behouden vaart.


Bekijk ook de film met student Peter Veenstra Zeiltocht naar Cariben voor stagiair één groot avontuur op nhnieuws.nlNova College maakt gebruik van cookies

Dit doen we onder andere om de website te verbeteren en om jou relevante informatie en advertenties te laten zien. Lees hier de voorwaarden
Ik geef toestemming voor het plaatsen van cookies die mijn zoekgedrag meten.