In de voormalige winkel van Eye-wish, recht tegenover de WE, is een gezellige en sfeervolle recycle winkel ontstaan. Nova College en The Vintage Store hebben dit moment gekozen om gezamenlijk deze pop-up store te openen zodat iedereen voor de kerst een uniek recycle cadeau kan aanschaffen. Van sfeervolle kerstversiering tot een schitterend servies, van de lang gezochte cd tot speelgoed, een vintage colbertje of een ander bijzonder kledingstuk.


Entree Werkt
Saskia Piersma, die de studenten begeleidt vanuit Nova College project Entree Werkt, legt uit: “The Vintage Store is de initiatiefnemer van het plan. Er is elke dag een betaalde kracht in de winkel en van maandag t/m vrijdag een stagiair van de Entree opleiding sector retail. De styling van de pop-up vintage store is bovendien verzorgd door twee studenten van het Nova College mbo niveau 4. Aan de inrichting van de winkel hebben de studenten gezamenlijk gewerkt. Vanuit ons project Entree Werkt, waarbij het de bedoeling is om de studenten in te zetten in bedrijven om zoveel mogelijk ervaring op te doen in de praktijk, zijn we vanaf het eerste moment enthousiast ingegaan op de plannen voor samenwerking. De studenten krijgen begeleiding vanuit de opleiding.”

The Vintage Store
The Vintage Store zelf is gelegen aan de Cruquiusweg in Heemstede (net over de brug over de ringvaart), de winkel is 2000 m2 groot verdeeld over drie afdelingen. De kleding die TVS voert komt rechtstreeks uit Londen en Parijs, de bakermat van de Vintage mode. Maar naast kleding voert TVS in haar winkel ook een groot assortiment aan: glas- en aardewerk, kookgerei, fietsen, decoratie, dvd’s, cd’s, lp’s, boeken, schilderijen, witgoed, speelgoed en heel veel meubels. TVS werkt samen met grote Nederlandse en buitenlandse partners die hun goederen een tweede kans willen geven.

Welkom in de pop-up store!
De studenten van Entree Werkt hopen op veel klandizie. Heb je nog een origineel cadeautje nodig voor onder de kerstboom of zoek je nog iets retro feestelijks voor jezelf? Kom langs en maak kans op het speciale welkomstgeschenk dat de The Vintage Store beschikbaar heeft gesteld: een kerststuksteker (zolang de voorraad strekt!!).

Winkelcentrum Vier Meren
Marktlaan 108 (tegenover WE)
2132 DD Hoofddorp