14 november 2017

Wie: Myrthe Rooijers
Leeftijd: 20 jaar
Woont: bij ouders
Opleiding: derdejaars Medewerker entertainment, vrije tijd en evenementen (Cosmo Academy), niveau 4 bol
Vestiging: Haarlem
Bijbanen: in een hotel en bij Albert Heijn

 

Mijn droom

Later wil ik mijn eigen sport- en dansschool. Ik ben sociaal en graag onder de mensen, en impulsief. Toen ik over deze opleiding las, heb ik me direct ingeschreven. Ik kom over als iemand die geen tegenslag heeft gekend, maar kort geleden is mijn broer overleden. Hij stond heel positief in het leven, dat probeer ik voort te zetten.

 

Op het Nova College…

… leer ik goed samenwerken met klasgenoten. Op school krijgen we veel theorie die we tijdens de stages in de praktijk brengen. En we bereiden de shows voor die we tijdens de stages opvoeren.

 

Stages

In Spanje liep ik stage bij Club Martha's als sportentertainer. Het was zo leuk! 's Ochtends vroeg op, we begonnen met sport. Na de lunch waterspelletjes. In de avond organiseerden we een minidisco en daarna voerden we een show op. En dat zes dagen per week. Ik kreeg weinig nachtrust maar merkte daar bijna niks van, zoveel energie kreeg ik. Door mijn stages durf ik nu sneller op mensen af te stappen.

 

Na het mbo…

… ga ik doorleren op het hbo. Ik ben me nu aan het verdiepen in businessopleidingen. Maar misschien neem ik eerst een tussenjaar waarin ik cursussen ga volgen. Je bent nooit uitgeleerd, vind ik.

Medewerker entertainment, vrije tijd en evenementen (Cosmo Academy) 
Vestiging: Haarlem

  • Je bent sociaal en houdt van entertainment en shows
  • Je wordt opgeleid voor een baan in de evenementenbranche of het hotel-entertainment
  • Loop stages in hotels en vakantieparken in binnen- en buitenland