Op de vestiging in Amstelveen zijn 23 studenten geslaagd voor mavo, 95 voor havo en 38 voor vwo. In Beverwijk zijn 11 studenten geslaagd voor hun mavo diploma en 25 voor havo. In Haarlem kregen 40 studenten bericht dat ze geslaagd zijn voor mavo, 79 voor havo en 140 voor vwo. In Hoofddorp hebben 28 studenten hun mavo diploma behaald, 78 studenten zijn geslaagd voor havo en 32 voor vwo.

 

Extra kans op een diploma

Het Nova College Vavo biedt volwassenen vanaf 18 jaar en jongeren met een uitbestedingsovereenkomst uit het voortgezet onderwijs een extra kans om hun diploma mavo, havo of vwo of certificaten per vak te behalen. Je kunt vrijwel alle reguliere vo-vakken volgen, je doet per vak examen en je volgt alleen de vakken die je nodig hebt voor je diploma of je vervolgopleiding. Nieuw op het Nova College is de mogelijkheid om enkele havo-vakken en een beroepsopleiding (mbo 4) te combineren. Met je diploma mbo 4 hebben met enkele havo-certificaten heb je meer kans op een succesvolle doorstroom in het hbo. Als je het vak Engels volgt, dan kun jij je gelijk voorbereiden op de examens voor de populaire Cambridge certificaten.  

 

 

Nova College maakt gebruik van cookies

Dit doen we onder andere om de website te verbeteren en om jou relevante informatie en advertenties te laten zien. Lees hier de voorwaarden
Ik geef toestemming voor het plaatsen van cookies die mijn zoekgedrag meten.