Team de Rooij reed met vier Iveco Powerstar trucks de Dakar Rally. Aan het stuur: Gerard de Rooij, Ton van Genugten, Maurik van den Heuvel en Federico Villagra, bijgestaan door hun navigator en monteur. Team de Rooij behaalde tijdens de Dakar Rally diverse etappe zegens en eindigde als derde in het truck klassement. En – met 40% afvallers bijzonder te noemen - het volledige team van vier trucks haalde de finish: op de 3e, 4e, 7e en 10e plaats.

 

Aan deze avond deden mee: docenten en studenten Autotechniek, vmbo decanen en hun leerlingen, leden Vereniging van Automobiel Technici ATC en ondernemers uit de automobielbranche. Doel van de bijeenkomst was alle betrokkenen uit de automobielbranche nader met elkaar te laten kennismaken en elkaar te inspireren om de vakkennis op peil te houden. Daarom is Team de Rooij gevraagd om de deelnemers te inspireren. De prestatie van Team de Rooij bewijst namelijk dat zorgvuldige voorbereiding, goed onderhoud van materiaal en 100% samenwerking tot hoge prestaties kan leiden.

 

 

Nova College maakt gebruik van cookies

Dit doen we onder andere om de website te verbeteren en om jou relevante informatie en advertenties te laten zien. Lees hier de voorwaarden
Ik geef toestemming voor het plaatsen van cookies die mijn zoekgedrag meten.