De winnaars zijn Renee Kuipers en Stijn Berendsen, Handhaving - ROC A12, en Niels Bakkum, Beveiliging - ROC van Twente, van deze landelijke finale. De halve finales vonden op de voorafgaande woensdag en donderdag ook plaats op het Nova College. De 12 studenten Beveiliger en 10 teams van 2 studenten Hanhaver toezicht en veiligheid die aan de halve finales meededen, kwamen van de volgende scholen: Albeda, Alfa-college, Aventus, Deltion College, Koning Willem I College, MBO Amersfoort, MBO Rijnland, Nova College, ROC A12, ROC Da Vinci College, ROC Friese Poort, ROC Top, ROC van Amsterdam en ROC van Twente en Zadkine.

 

De studenten moesten hun deskundigheid tonen tijdens nagespeelde casussen uit de praktijk. Voor de finale moesten de beveiligers lastige, opdringerige klanten aan de balie te woord staan en van dienst zijn. De teams handhaving moesten een parkeerboete schrijven voor een fout geparkeerde auto en tegelijk een man te woord staan van wie de fiets net gestolen was. De rollen werden gespeeld door oud-studenten, die als geen ander weten hoe je het de kandidaten lastig maakt.

 

Voor meer informatie skillsnetherlands.nl

 

Nova College maakt gebruik van cookies

Dit doen we onder andere om de website te verbeteren en om jou relevante informatie en advertenties te laten zien. Lees hier de voorwaarden
Ik geef toestemming voor het plaatsen van cookies die mijn zoekgedrag meten.