Nova College verzorgen we mbo in de sectoren Economie, Techniek en Zorg en Welzijn. De opleidingsrichtingen die 8 maart Open huis houden zijn: Autotechniek, Bouw, Dans en Theater, Handel en Commercie, Horeca en Facility, ICT, Lab, Logistiek, Maritiem, Marketing en Media, MyTec, Orde en Veiligheid, Recreatie, Uiterlijke Verzorging, Techniek, Welzijn, Zakelijk en Zorg. Ook krijg je informatie over het Vavo, waar je je vooropleiding mavo/vmbo-t, havo en vwo kunt afronden of aanvullen.

 

Uitdagen

Op het Nova College leer je meer dan alleen een beroep. Niet alleen de nodige kennis en vaardigheden zijn belangrijk; de juiste mentaliteit en persoonlijke ontwikkeling zijn ook van groot belang om succesvol te zijn. In de campagne voor het Open huis laat Nova College zien dat het op school gaat om meer dan het leren van vak. Nova College heeft ook oog voor de groei, geluk en ambitie van de studenten. Het is een school voor iedereen, waar studenten zichzelf kunnen zijn en zichzelf kunnen ontplooien. De plek bij uitstek voor ambitieuze en prestatiegerichte jongeren. De campagne met de posters 'Volg je hart' en 'Geloof in je droom', houdt jongeren een spiegel voor en maakt duidelijk dat het om hun eigen ontwikkeling gaat en daagt ze uit om dromen waar te maken.

 

Beste roc Randstad en 8 topopleidingen volgens Keuzegids MBO

Het Nova College is volgens de Keuzegids MBO 2017 het beste roc in de Randstad en staat op een gedeelde 7e plaats binnen in de top-10 van de totale ranglijst. Van alle roc’s is Nova College een van de twee roc’s met een ++ beoordeling van de Onderwijsinspectie. Acht opleidingen hebben het kwaliteitszegel ‘topopleiding 2017’ verdiend, waarvan vijf opleidingen op de 1e plaats in de Randstad staan. De 8 topopleidingen zijn: Bouw, CIOS Haarlem Hoofddorp, Cosmo Academy, Dans en Theater, Laboratoriumtechniek, Media, Procestechniek MyTec, Verpleegkunde.

 

Persoonlijk advies

Tijdens het Open huis krijg je informatie en persoonlijk advies van docenten, praktijkopleiders van stagebedrijven en van mbo studenten. Zo krijg je een compleet beeld van hoe het is om een opleiding te volgen op het Nova College: wat leer je, hoe leer je, hoe is de sfeer op school en wat is de kans op werk na deze opleiding. De juiste opleidingskeuze is een van de belangrijkste factoren die bepalen of je een opleiding met succes volgt en afrondt.

Kom jij ook naar ons Open huis? Meld je aan en ontvang vooraf het programma in je mail !

 

Ga naar aanmelden Open huis 8 maart