Op het Open huis kun je terecht voor informatie over mbo in de richtingen Autotechniek, Binnenvaart en Zeevaart, Bouw, CIOS Sport en Bewegen (alleen locatie Hoofddorp), Dans en Theater, Handel en Commercie, Horeca en Facility, ICT, Lab, Logistiek, Marketing en Media, MyTec, Orde en Veiligheid, Recreatie door Cosmo Academy Haarlem, Uiterlijke Verzorging, Techniek, Welzijn, Zakelijk en Zorg. Ook kun je informatie krijgen over het afronden en aanvullen van je vooropleiding mavo, havo of vwo in het vavo.

 

Op het Nova College leer je meer dan alleen een beroep, je groeit er ook persoonlijk. Daar helpen we je bij in een veilig omgeving, zodat jij je optimaal kunt ontwikkelen.

 

Keuzegids Mbo: Nova College opnieuw beste roc Randstad 

Het Nova College is volgens de Keuzegids Mbo 2019 voor de derde keer op rij het beste roc van de Randstad en staat landelijk op de 15e plaats. Ook blijkt uit de Keuzegids Mbo dat Nova College 18 opleidingen heeft met het predicaat ‘topopleiding 2019’ in 7 verschillende vakgebieden. Van de richting Horeca en Facility zijn 7 opleidingen - inclusief de 3 nieuwe opleidingen Fastservice - nu ook een topopleiding. De andere opleidingen van het Nova College die het predicaat ‘topopleiding 2019’ hebben ontvangen zijn: Acteur en Danser, Handhaver toezicht en veiligheid, 3 opleidingen Laboratoriumtechniek, Leidinggevende entertainment en events (Cosmo Academy Haarlem), 3 opleidingen Sport en Bewegen CIOS Haarlem Hoofddorp en Verpleegkundige. En daar zijn we trots op!

 

Persoonlijk advies

Wil je meer weten over studeren op het Nova College? Kom dan naar het Open huis. Daar krijg je informatie en persoonlijk advies van docenten, stagebedrijven en studenten.

Kom je ook? Meld je aan en kies welke opleidingen jij wilt bezoeken.  

Nova College maakt gebruik van cookies

Dit doen we onder andere om de website te verbeteren en om jou relevante informatie en advertenties te laten zien. Lees hier de voorwaarden
Ik geef toestemming voor het plaatsen van cookies die mijn zoekgedrag meten.