Hans Snijders, voorzitter College van Bestuur Nova College, is verheugd over de uitkomsten: “We zien in deze resultaten dat wij goed op weg zijn om onze ambitie ‘de meest tevreden studenten in de Randstad’ te realiseren. De scores in de Keuzegids MBO 2018 weerspiegelen de inzet en betrokkenheid van onze docenten en de medewerkers die het onderwijs ondersteunen. Het College van Bestuur is trots op deze waardering.”

 

Handhaver nu ook topopleiding

De opleiding Handhaver toezicht en veiligheid op de Zijlweg in Haarlem is vanaf nu ook een topopleiding. Opleidingsmanager Stan Wouters overhandigde zijn team en de studenten vanmorgen trots een groot plakkaat met het felbegeerde kwaliteitszegel ‘topopleiding 2018’. De andere opleidingen van het Nova College die het predicaat ‘topleiding 2018’ hebben ontvangen zijn: Artiest: opleidingen Acteur en Danser, Gezondheidstechniek en Lab: 3 opleidingen Laboratoriumtechniek, Media: opleidingen Mediamanager en Mediavormgever, Recreatie & Toerisme: opleiding Leidinggevende entertainment en events (Cosmo Academy Haarlem), Sport en Bewegen – 4 opleidingen CIOS Haarlem Hoofddorp, Techniek: 4 opleidingen Procestechniek, Zorg, welzijn & uiterlijk: opleiding Mbo-Verpleegkundige. Bovendien staan de opleidingen Laboratoriumtechniek, Procestechniek, Scheepvaart en Verpleegkunde van het Nova College voor hun vakgebied landelijk in de top-3.

 

Blijven werken aan kwaliteit

Naast de topopleidingen heeft het Nova College opleidingen die volgens de Keuzegids MBO uitkomen in de middenmoot en enkele daaronder. Hans Snijders zegt hierover: “De komende tijd blijven wij ons verder inzetten om ook de kwaliteit van die opleidingen te verhogen en onze ambities te realiseren.”

 

Bekijk de Keuzegids MBO

Nova College maakt gebruik van cookies

Dit doen we onder andere om de website te verbeteren en om jou relevante informatie en advertenties te laten zien. Lees hier de voorwaarden
Ik geef toestemming voor het plaatsen van cookies die mijn zoekgedrag meten.