De drie nieuwe opleidingen Fastservice zijn: Manager/bedrijfsleider fastservice (niveau 4, bol en bbl), 1e Medewerker fastservice (niveau 3, bol en bbl) en Medewerker fastservice (niveau 2, bol en bbl). We gaan deze opleidingen starten vanwege het uitstekende arbeidsmarktperspectief. In de omgeving van Hoofddorp en Luchthaven Schiphol is een grote vraag naar gekwalificeerd personeel in de bediening en productie van snelle snacks, zowel in fastfood als in de snel opkomende markt van healthfood en superfood. Vooral het aantal mbo opleidingen op niveau 2 dat voldoende werkgelegenheid biedt, is beperkt. De opleiding Medewerker fastservice is een niveau 2 opleiding die uitstekende kans op werk biedt.

 

Opleidingsmanager Hans Bronsveld legt uit: “Gediplomeerden kunnen bijvoorbeeld aan de slag als barista of achter de counter van een buffet restaurant. Bovendien kan de student Medewerker fastservice zijn ‘marktwaarde’ aanzienlijk vergroten door tijdens de opleiding ook onderdelen te volgen van de opleidingen Logistiek. Fastservicebedrijven geven aan dat er behoefte is aan medewerkers met kennis van bijvoorbeeld magazijnbeheer.”

 

Voorproefje

Zit jij op het vmbo en heb je belangstelling voor een opleiding Fastservice? Dan kun je in overleg met je schooldecaan meedoen aan een oriëntatietraject. De eerstvolgende oriëntatietrajecten beginnen op donderdagmiddag 16 en 30 november. Uiteraard krijgen bezoekers op het Open huis op 27 november in Hoofddorp letterlijk een voorproefje van deze nieuwe opleidingen.

 

Ga naar de opleidingen Fastservice:

 

Manager/bedrijfsleider fastservice
1e Medewerker fastservice
Medewerker fastservice

 

Meld je aan voor het Open huis