20 januari 2021

Op onze Campus Hoofddorp starten we in september een nieuwe driejarige mbo 4 opleiding voor wie sportief is en wil leren werken met kinderen van 0-13 jaar: Medewerker kinderopvang, onderwijs en bewegen. Het is een cross-over van Welzijn en CIOS. In deze opleiding leer je creatief, sportief en flexibel inspelen op de wensen en behoeften van kinderen. Daarmee kun je aan de slag in de kinderopvang, buitenschoolse opvang, het basisonderwijs of in integrale kind centra (ikc), vensterscholen of brede scholen.

Organisaties voor kinderopvang en scholen hebben behoefte aan medewerkers die kinderen lesgeven op een manier waarmee zij hun leer-, beweeg- en ontwikkelingsmogelijkheden ontwikkelen. Tijdens de opleiding kun je bovendien keuzedelen van het CIOS volgen, waarmee je – al of niet naast je werk in de kinderopvang of het onderwijs - kan gaan lesgeven bij bijvoorbeeld een sportvereniging of buurtsportwerk.

Belangstelling voor de opleiding Medewerker kinderopvang, onderwijs en bewegen in Hoofddorp? Meld je dan aan voor het online Open huis op 4 februari van 18.00 – 21.00 uur.