09 maart 2020

Ben je zakelijk ingesteld en lijkt het je leuk om bedrijven volledig te ontzorgen bij het voorbereiden van hun zakelijke reizen en evenementen? Laat je dan fascineren door de wereld van business travel en ontwikkel je talent in deze nieuwe opleiding van Cosmo Academy. 

 

Manager business travel

De opleiding Manager business travel van Cosmo Academy is een 3-jarige opleiding op mbo niveau 4. Je leert het hele verkoopproces: van het ontvangen van de klant, reisadvies geven, reserveringen doen tot het leidinggeven aan een team. Je wordt met deze opleiding een echte specialist voor zakelijke reizen; je leert alle vaardigheden van een zelfstandig medewerker en je wordt opgeleid tot manager. De stages zijn bij gespecialiseerde reisbureaus voor de zakelijke reiswereld: CWT (Hoofddorp), BCD Travel (Utrecht), ATPI (Hoofddorp), VCK Travel (Amsterdam), Egencia Expedia group (Amsterdam) en Otravo (Halfweg). 

 

Meer weten?

Bekijk de opleidingsinformatie Manager businesstravel (Cosmo Academy) en kom donderdag 19 maart van 15.00 - 19.00 uur naar de inloopmiddag op het Nova College, locatie Inholland aan de Bijdorplaan 15 in Haarlem.