De opleidingen Fastservice (mbo niveaus 2, 3 en 4 - bol en bbl) leiden je op voor een toekomst in alle Horeca bedrijven waar klanten snelle, goede service en een hoge kwaliteit verwachten. Denk aan buffetrestaurants, kiosken op stations en coffeecorners op luchthavens. Maar ook foodtrucks op festivals en strandpaviljoens bijvoorbeeld. Je leert volgens vaste procedures dranken en gerechten bereiden zoals lattes, shakes, smoothies, broodjes, wraps, salades en wokschotels. Er is super veel werk in te vinden en veel bedrijven zoeken nu gemotiveerde studenten die deze opleiding in de bbl willen volgen: werken en leren tegelijk.

 

Elke vijf weken instromen!

Bijzonder bij deze opleidingen Fastservice is dat je het hele schooljaar door kunt beginnen: elke vijf weken kun je instromen. Wil je bijvoorbeeld halverwege het schooljaar vanuit een andere opleiding of een baan overstappen naar Fastservice? Dan hoef je niet te wachten tot eind augustus, wanneer het nieuwe schooljaar begint. Je kunt na je intake (bijna) direct met je nieuwe opleiding beginnen. 

 

Kijkje in de keuken

Tijdens de meeloopmiddag doe je mee aan een leuke workshop en een andere activiteit van Fastservice en krijg je dus letterlijk een kijkje in de keuken. De docenten geven antwoord op al je vragen. Natuurlijk zijn je ouders ook welkom!

 

Meeloopmiddagen Fastservice

donderdag 11 april 2019 15.00 - 17.00 uur

donderdag 18 april 2019 15.00 - 17.00 uur

 

Locatie

Hoofddorp, Paxlaan 26

 

Vraag naar Benno Dijkman

Nova College maakt gebruik van cookies

Dit doen we onder andere om de website te verbeteren en om jou relevante informatie en advertenties te laten zien. Lees hier de voorwaarden
Ik geef toestemming voor het plaatsen van cookies die mijn zoekgedrag meten.