De Nova studenten die zich in de afgelopen periode hebben gekwalificeerd voor de landelijke mbo Skills vakwedstrijden zijn:

Applicatieontwikkeling - Vlad Pashka
Bouwtimmeren - Branco van Houten
Gastvrouw - Isabella Nanninga
Handhaving en Orde - duo Mitchell van Ewijk en Stijn Willemsen
Kapper - Aleyna Kaya
Kok - Julius Tromp
Schoonheidsverzorging - Nina van der Vaart

Zij horen in hun vakgebied bij de beste 8 studenten van Nederland.

 

Skills Heroes

De mbo vakwedstrijden Skills Heroes starten met voorrondes op de eigen school, waarvoor WorldSkills Netherlands de wedstrijdopdrachten ontwikkelt. De opdrachten worden ontwikkeld op basis van de kwalificatiedossiers. De winnaar(s) van de voorrondes mogen deelnemen aan de kwalificatiewedstrijden, waarbij zij strijden tegen studenten van andere mbo-instellingen. Deze wedstrijden vinden plaats op diverse mbo-instellingen in het land voor Haarverzorging en Schoonheidsverzorging is dat het Nova College, met door WorldSkills Netherlands ontwikkelde wedstrijdopdrachten. De winnaars van de kwalificatiewedstrijden gaan door naar de nationale finale, waar bepaald wordt wie zich nationaal kampioen mag noemen in zijn/haar vakgebied. De winnaars van deze wedstrijden gaan Nederland van 16 tot en met 20 september vertegenwoordigen in Graz (Oostenrijk) voor Europese kampioenschappen.

 

Bekijk alle Skills Heroes wedstrijden en uitslagen

 

Nova College maakt gebruik van cookies

Dit doen we onder andere om de website te verbeteren en om jou relevante informatie en advertenties te laten zien. Lees hier de voorwaarden
Ik geef toestemming voor het plaatsen van cookies die mijn zoekgedrag meten.