11 januari 2020

Hans Snijders, voorzitter College van Bestuur Nova College, is verheugd over de uitkomsten: “De stijgende lijn zet door. We zien in deze resultaten dat wij goed onze ambitie ‘de meest tevreden studenten in de Randstad’ verder realiseren. Deze scores in de Keuzegids mbo 2020 weerspiegelen de inzet en betrokkenheid van onze docenten en de medewerkers die het onderwijs ondersteunen. Het College van Bestuur is trots op deze waardering.”

 

Apothekersassistent, doktersassistent en tandartsassistent nu ook topopleiding

De opleidingen Apothekersassistent, Doktersassistent en Tandartsassistent in Haarlem zijn nu ook topopleiding. De andere opleidingen van het Nova College die het predicaat ‘topopleiding 2020’ hebben ontvangen zijn: Acteur en Danser, 3 opleidingen Laboratoriumtechniek, Leidinggevende entertainment en events van Cosmo Academy Haarlem (voor de 10e opeenvolgende keer), 4 opleidingen Sport en Bewegen CIOS Haarlem en Hoofddorp en 4 opleidingen Procestechniek in Beverwijk die het Nova College onder andere uitvoert voor de medewerkers van Tata Steel.

 

Blijven werken aan kwaliteit

Naast de topopleidingen heeft het Nova College opleidingen die volgens de Keuzegids Mbo uitkomen in de middenmoot en enkele daaronder. Hans Snijders zegt hierover: “De komende tijd blijven wij ons verder inzetten om ook de kwaliteit van die opleidingen te verhogen en onze ambities te realiseren.”