17 december 2018

Hans Snijders, voorzitter College van Bestuur, is verheugd over de uitkomsten: “We zien in deze resultaten dat wij goed onze ambitie ‘de meest tevreden studenten in de Randstad’ realiseren. Naast het zeer lovende oordeel van de Onderwijsinspectie over het Nova College eerder dit jaar weerspiegelen deze scores in de Keuzegids Mbo 2019 de inzet en betrokkenheid van onze docenten en de medewerkers die het onderwijs ondersteunen. Het College van Bestuur is trots op deze waardering.”

 

Horeca en Facility nu ook topopleidingen

Van de richting Horeca en Facility zijn 7 opleidingen - inclusief de 3 nieuwe opleidingen Fastservice - nu ook een topopleiding. De andere opleidingen van het Nova College die het predicaat ‘topopleiding 2019’ hebben ontvangen zijn: Acteur en Danser, Handhaver toezicht en veiligheid, 3 opleidingen Laboratoriumtechniek, Leidinggevende entertainment en events (Cosmo Academy Haarlem), 3 opleidingen Sport en Bewegen CIOS Haarlem Hoofddorp en Verpleegkundige.

 

In de top 5

Van de topopleidingen staan deze opleidingen landelijk in de top 5: Leidinggevende entertainment en events (Cosmo Academy Haarlem) landelijk op de eerste plaats, de 3 opleidingen Laboratoriumtechniek op een gedeelde eerste plaats, de 3 opleidingen Sport en Bewegen CIOS Haarlem Hoofddorp een gedeelde tweede plaats en de opleidingen Acteur en Danser op de vierde plaats. Bekijk ook 'Voor de 8e keer op rij zijn wij top-opleiding' op We are Cosmo.com.

 

Blijven werken aan kwaliteit

Naast de topopleidingen heeft het Nova College opleidingen die volgens de Keuzegids Mbo uitkomen in de middenmoot en enkele daaronder. Hans Snijders zegt hierover: “De komende tijd blijven wij ons verder inzetten om ook de kwaliteit van die opleidingen te verhogen en onze ambities te realiseren.”

 

Op de foto: Annemieke van Ede, directeur Nova College Haarlem, overhandigt trots een plakkaat met het felbegeerde kwaliteitszegel ‘topopleiding 2019’ aan het team en studenten van de opleiding Facilitair manager

Ga naar Keuzegids Mbo.