Hans Snijders, voorzitter College van Bestuur van het Nova College, praatte over het belang van simulatoren in het maritieme onderwijs. Daarna opende Tineke Huizinga, voorzitter Raad van Toezicht van onderwijsgroep Dunamare en oud-minister, het gebouw officieel. Zij deed dat samen met een vmbo- en mbo-leerling.


Na een grootscheepse verbouwing beschikt de Maritieme Academie in Harlingen nu over een geheel vernieuwde vestiging. De Maritieme Academie Harlingen, is een samenwerkingsverband tussen Dunamare en Nova College. De Maritieme Academie biedt kleinschalige vmbo- en mbo-opleidingen voor banen op en rond het water. Arjan Nieuwenhuizen, directeur Nova College Maritiem: “Met dit supermoderne simulator en onderwijscentrum houden we de kwaliteit van ons maritieme onderwijs op een hoog niveau, zodat onze studenten zich optimaal kunnen voorbereiden op hun toekomst. Daar doen we het voor.”

Nova College maakt gebruik van cookies

Dit doen we onder andere om de website te verbeteren en om jou relevante informatie en advertenties te laten zien. Lees hier de voorwaarden
Ik geef toestemming voor het plaatsen van cookies die mijn zoekgedrag meten.