In de opleidingen Sport en Bewegen van Nova College CIOS Haarlem en Hoofddorp leren studenten hoe ze anderen in beweging krijgen: lesgeven in sport en bewegen, mensen plezier laten beleven aan sport, (top)sporters trainen en coachen, het organiseren van evenementen en het managen van sportbedrijven. De CIOS opleiding in Hoofddorp is een mbo niveau 4 opleiding specifiek gericht op Sport, bewegen en gezondheid. De studenten leren hoe ze mensen door sport en bewegen kunnen ondersteunen in een gezonde levensstijl. Deze opleiding is bovendien bij uitstek geschikt voor mbo studenten die willen doorstromen naar het hbo voor sport en bewegen of bijvoorbeeld fysiotherapie.

 

Topopleiding 2017 en beste CIOS Nederland

De opleidingen Sporten en bewegen van Nova College CIOS hebben volgens de Keuzegids MBO het kwaliteitszegel topopleiding 2017 verdiend, bovendien is het de beste CIOS-opleiding van Nederland. Voor meer informatie keuzegids.org.

 

CIOS directeur Martijn van Embden is blij met de groeiende belangstelling voor het CIOS in Hoofddorp: “Het Open huis CIOS Haarlem trekt jaarlijks ruim 2.000 bezoekers. Daar krijgt men ook informatie over de opleiding in Hoofddorp. Dit extra Open huis in Hoofddorp geeft aankomend studenten de kans om sfeer te proeven in het prachtige nieuwe sportcomplex Koning Willem Alexander, waar ze hun opleiding ook daadwerkelijk gaan volgen. Het grote aantal bezoekers voor deze nog vrij nieuwe opleiding, laat zien dat het CIOS nu ook in Hoofddorp goed op de kaart staat.”

 

Aanmelden voor het CIOS tot 1 maart

Iedereen die zich aanmeldt voor het CIOS en qua vooropleiding voldoet aan de toelatingsvoorwaarden, krijgt een uitnodiging voor de intake en de CIOS test. Aanmelden voor het CIOS kan tot 1 maart. Voor meer informatie en aanmelden: novacollege.nl/cios.