Bezoekers krijgen een rondleiding door het gebouw en informatie over alle opleidingsmogelijkheden en de studentenhuisvesting. Studenten en docenten staan klaar om al je vragen te beantwoorden. Hoe werkt dat nou aan boord? Heb je wel elektriciteit? Heb je internet en televisie? Kun je wel rechtop staan in de woning? Kun je wel douchen aan boord? Je zult versteld staan van wat er aan boord van een binnenschip allemaal kan.

 

Je kunt ook een kijkje nemen op de opleidingsschepen. In IJmuiden is dat de Maxima. In Harlingen ligt in de Willemshaven aan de zeezijde van het dok het MBS Vento en MS Emeli; aan de drijvende steiger ligt aan de zeezijde het Tall Ship Christian Radich. 


Naast informatie over de binnenvaart kun je ook voorlichting krijgen over alle andere scholingsmogelijkheden in de nautische sector: de om-, her- en bijscholing voor volwassenen in de Rijn- en binnenvaart zoals groot vaarbewijs, radarcursus en gevaarlijke stoffen cursus. 

 

Datum en tijd: zaterdag 16 maart 2019 10.00 - 15.00 uur
Locatie: Nova College Maritiem, Kanaalstraat IJmuiden en Almenumerweg 1 Harlingen


Kijk voor alle andere binnenvaartactiviteiten op DagvandeBinnenvaart.nl 

 

Nova College maakt gebruik van cookies

Dit doen we onder andere om de website te verbeteren en om jou relevante informatie en advertenties te laten zien. Lees hier de voorwaarden
Ik geef toestemming voor het plaatsen van cookies die mijn zoekgedrag meten.