Het jubileumprogramma CIOS 70 jaar is voor en door oud-studenten. Naast het reünie-karakter van het evenement bestaat het programma uit clinics door oud-studenten. Oud-studenten die meer willen weten over het jubileumfeest kunnen zich voor de CIOS 70 nieuwsbrief aanmelden via novacollege.nl/cios70.

 

Herinneringen aan het Landkamp ophalen

Directeur Hans Gootjes nodigt alle oud-studenten van harte uit voor het feest ‘CIOS 70 jaar’: “Ik hoop veel CIOS’ers te ontmoeten. Niet alleen om de verhalen van toen te horen en herinneringen op te halen aan het bijvoorbeeld het landkamp, de ‘vuurdoop’ voor alle studenten aan het begin van hun opleiding. Ik ben ook benieuwd hoe het nu met ze gaat, wat ze na het CIOS hebben bereikt in de wereld van sport en bewegen en daarbuiten.”

 

CIOS een begrip in de sportwereld

De naam CIOS is een begrip in de sportwereld en staat voor kwaliteit en deskundigheid. CIOS'ers scoren hoog bij werkgevers vanwege hun goede beroepshouding. Nederland kent vijf CIOS opleidingen, namelijk in Arnhem, Goes, Haarlem, Heerenveen en Sittard. Onder de naam CIOS Nederland werken zij aan optimale kwaliteit. Voor meer informatie cios.nl

 

Nova College CIOS Haarlem Hoofddorp verzorgt de opleidingen Sport en Bewegen op de mbo-niveaus 2, 3 en 4. De opleidingen zijn gericht op het leren (helpen bij) les- en leidinggeven aan sport- en bewegingsactiviteiten voor jong en oud. De CIOS opleiding in Hoofddorp is gericht op Sport, gezondheid en vrije tijd. Een diploma van het CIOS onderscheidt zich van andere diploma's voor Sport en Bewegen door een CIOS-vermelding die staat voor kwaliteit.

Nova College maakt gebruik van cookies

Dit doen we onder andere om de website te verbeteren en om jou relevante informatie en advertenties te laten zien. Lees hier de voorwaarden
Ik geef toestemming voor het plaatsen van cookies die mijn zoekgedrag meten.