Er is van alles te doen op de Belevingsdag. Bedrijven uit de maritieme sector presenteren zich als mogelijke werkgever en als stagebedrijf. In de praktijklokalen kun je niet alleen zien wat de technische vakken in de opleidingen inhouden, met kleine opdrachten kan je zelf ook ervaren hoe je leert in deze opleidingen. Wie virtueel het water op wil, kan op de brug van de simulatoren een schip besturen zonder brokken te maken.

 

Docenten geven voorlichting over de opleidingen en studenten vertellen je over hun ervaringen op school en op stage. Je kunt natuurlijk al je vragen stellen aan de docenten en studenten.

 

Een bezoek aan de vestiging in IJmuiden is goed te combineren met een kijkje bij de brandoefenlocatie in Velsen Zuid. Daar kun je zien wat studenten tijdens de opleiding leren over veiligheid aan boord. Brandjes blussen is hier natuurlijk aan de orde van de dag; het is heel bijzonder om te zien wat daar allemaal bij komt kijken.


Je bent welkom op de vestigingen: Harlingen, Almenumerweg 1 (10.00 – 15.00 uur), IJmuiden, Kanaalstraat 7 (10.00 – 14.00 uur) en Velsen Zuid, Amsterdamseweg 12 (10.00 – 14.00 uur).

Nova College maakt gebruik van cookies

Dit doen we onder andere om de website te verbeteren en om jou relevante informatie en advertenties te laten zien. Lees hier de voorwaarden
Ik geef toestemming voor het plaatsen van cookies die mijn zoekgedrag meten.